MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Milletvekili Danışmanı Ne İş Yapar ?

NEVŞEHİR 12.08.2016 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Milletvekili Danışmanı Ne İş Yapar ?

TBMM'de görev yapan milletvekilleri danışmanları akademik çalışmalara bile konu oldu.
TBMM'de görev yapan milletvekilleri danışmanları akademik çalışmalara bile konu oldu.   Peki Nevşehir'de vekil danışmanı ne iiş yaparlar ? Bunu bilen var mı , sizce.....   Korumalık mı?   Şoförlük mü?   Memleketin gelen seçmenleri hastaneye yerleştirme mi?   Gelen önemsiz misafirleri meclis yemekhanesinde yemek mi yedirir?   Yoksa yasal şaşalı unvanı olan Roma Hukukuna tabi köle midir?   Şimdilerde mal varlığına bile el konulan FETÖ'cü eski milletvekil Hakan Şükür’ün danışmanı gibi yumruk mu atar ?   İlginç bir meslek Milletvekili danışmanı, öyle kolay olunmaz, hem danışmanı olduğu vekilin mensubu olduğu partinin icraatlerini bilecek, hem giyim kuşamı iyi olacak, hem dil bilecek, hem de kanunen zorunlu olarak  4 yıllık üniversite mezunu olacak… Vekil tarafından istenen daha bir sürü nitelik…     Zor işmiş Milletvekili danışmanlığı, tahmin ettiğinizden çok çok daha zor…     Vekillerin danışman sayılarını biraz daha arttırıp, biri konuşma metinleri hazırlasa programları belirlese, biri iletişim danışmanlığını yapsa, biri de seçim bölgesinin sorunlarını toplasa…     İlk düşününce akla gelenler bunlar sadece.. Milletvekili danışmanların da her biri rahatça işini yapabilse, yasama için önemli bir katkı olur bizce.
TBMM'de görev yapan milletvekilleri danışmanları akademik çalışmalara bile konu oldu.

TBMM'de görev yapan milletvekilleri danışmanları akademik çalışmalara bile konu oldu.

 

Peki Nevşehir'de vekil danışmanı ne iiş yaparlar ? Bunu bilen var mı , sizce.....

 

Korumalık mı?

 

Şoförlük mü?

 

Memleketin gelen seçmenleri hastaneye yerleştirme mi?

 

Gelen önemsiz misafirleri meclis yemekhanesinde yemek mi yedirir?

 

Yoksa yasal şaşalı unvanı olan Roma Hukukuna tabi köle midir?

 

Şimdilerde mal varlığına bile el konulan FETÖ'cü eski milletvekil Hakan Şükür’ün danışmanı gibi yumruk mu atar ?

 

İlginç bir meslek Milletvekili danışmanı, öyle kolay olunmaz, hem danışmanı olduğu vekilin mensubu olduğu partinin icraatlerini bilecek, hem giyim kuşamı iyi olacak, hem dil bilecek, hem de kanunen zorunlu olarak  4 yıllık üniversite mezunu olacak… Vekil tarafından istenen daha bir sürü nitelik…

 

 

Zor işmiş Milletvekili danışmanlığı, tahmin ettiğinizden çok çok daha zor…

 

 

Vekillerin danışman sayılarını biraz daha arttırıp, biri konuşma metinleri hazırlasa programları belirlese, biri iletişim danışmanlığını yapsa, biri de seçim bölgesinin sorunlarını toplasa…

 

 

İlk düşününce akla gelenler bunlar sadece.. Milletvekili danışmanların da her biri rahatça işini yapabilse, yasama için önemli bir katkı olur bizce.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.