Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Milli Eğitim Şurası ön hazırlık toplantısı yapıldı

EĞİTİM 19.10.2021 - 08:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Milli Eğitim Şurası ön hazırlık toplantısı yapıldı

Milli eğitim Bakanlığı tarafından "en yüksek danışma kurulu" olarak tanımlanan Millî Eğitim Şûrasının 20.si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Milli eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı koordinesinde 1-3 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara'da toplanacak.
  "Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği", "Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi" ve "Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi" üç ana konuda özel ihtisas komisyonunun kurulacağı 20. Millî Eğitim Şûrası'nın Nevşehir ön hazırlık çalışmasının ikincisi İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında, özel öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Dildöken, din öğretiminden sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Temel Eğitim Şube Müdürü Malik Erdoğann, Ortaöğretim Şube Müdürü Fatih Günkan, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Bilal Altan ve her kademe okulu temsilen belirlenen komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.   Şûraya katkı sağlamak üzere il merkezi ve ilçelerdeki eğitim paydaşlarından komisyon oluşturmaları ve ortaya çıkan tespit, öneri, talep ve görüşlerini rapor halinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne göndermeleri istendi. Yapılan toplantıda, Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulan “20. Milli Eğitim Şurası Alt Komisyonunun Taslak Raporu” değerlendirildi. Taslak raporun Nevşehir Şura Üst Kurulu tarafından değerlendirilmesi ve “20. Milli Eğitim Şurası İl Raporu”na dönüştürülmesiyle toplantı sonlandırıldı.   İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir pek çok yenilikçi fikrin sunulduğu, yapılan istişare sonucunda oluşan görüşlerin değerlendirilmek üzere raporlandığı 20. Millî Eğitim Şûrası Nevşehir ön hazırlık değerlendirme toplantısının hayırlı olması temennisinde bulunarak il raporunun hazırlık sürecinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.
Milli eğitim Bakanlığı tarafından "en yüksek danışma kurulu" olarak tanımlanan Millî Eğitim Şûrasının 20.si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Milli eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı koordinesinde 1-3 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara'da toplanacak.

 

"Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği", "Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi" ve "Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi" üç ana konuda özel ihtisas komisyonunun kurulacağı 20. Millî Eğitim Şûrası'nın Nevşehir ön hazırlık çalışmasının ikincisi İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında, özel öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Dildöken, din öğretiminden sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Temel Eğitim Şube Müdürü Malik Erdoğann, Ortaöğretim Şube Müdürü Fatih Günkan, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Bilal Altan ve her kademe okulu temsilen belirlenen komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Şûraya katkı sağlamak üzere il merkezi ve ilçelerdeki eğitim paydaşlarından komisyon oluşturmaları ve ortaya çıkan tespit, öneri, talep ve görüşlerini rapor halinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne göndermeleri istendi. Yapılan toplantıda, Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulan “20. Milli Eğitim Şurası Alt Komisyonunun Taslak Raporu” değerlendirildi. Taslak raporun Nevşehir Şura Üst Kurulu tarafından değerlendirilmesi ve “20. Milli Eğitim Şurası İl Raporu”na dönüştürülmesiyle toplantı sonlandırıldı.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir pek çok yenilikçi fikrin sunulduğu, yapılan istişare sonucunda oluşan görüşlerin değerlendirilmek üzere raporlandığı 20. Millî Eğitim Şûrası Nevşehir ön hazırlık değerlendirme toplantısının hayırlı olması temennisinde bulunarak il raporunun hazırlık sürecinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.