MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Muhtarlar Günü Kutlandı

NEVŞEHİR 19.10.2018 - 15:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Nevşehir’de siyasiler ve bürokratlar muhtarlar ile bir araya geldi.
   ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle Nevşehir genelinde görev yapan muhtarlar Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen programda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde bir araya geldi. Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve muhtarlar katıldı.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ın günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptığı programda muhtarlarla bir araya gelen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerinin bu anlamlı gününü kutladı.
19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Nevşehir’de siyasiler ve bürokratlar muhtarlar ile bir araya geldi.

 

 ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle Nevşehir genelinde görev yapan muhtarlar Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen programda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde bir araya geldi. Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve muhtarlar katıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ın günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptığı programda muhtarlarla bir araya gelen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerinin bu anlamlı gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.