MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de neler oluyor?

GÜNCEL 14.09.2021 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de neler oluyor?

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak ilçelerde son durumları yaşanılan tüm gelişmeleri Genel Yayın Yönetmenimiz Coşkun Sağlamdin sizler için aktaracak.
  Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir başta olmak üzere ilçe ve beldelerde yaşanan tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya başlıyoruz.   AK Parti milletvekilleri bugüne kadar neler yaptı? CHP milletvekili bugüne kadar ne yaptı? AK Parti belediyeleri ilçe başkanları ile uyum içerisinde çalışıyor mu?   AK Parti İlçe Başkanları vatandaşların dertleri ile dertleniyor mu? Kapadokya Alan Başkanlığı çalışıyor mu? AK Parti, CHP ve MHP belediyeleri çalışıyor mu? İlçelerde vatandaşlar belediyelerden neler bekliyor? İlçelerde vatandaşlar AK Parti ilçe başkanlarından memnun mu? İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği köylere hizmeti ne derece götürebiliyor? Hepsi ve daha fazlası çok yakında İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in köşe yazılarında kaleme alınacak. Bizi takip etmeye devam edin…
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak ilçelerde son durumları yaşanılan tüm gelişmeleri Genel Yayın Yönetmenimiz Coşkun Sağlamdin sizler için aktaracak.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir başta olmak üzere ilçe ve beldelerde yaşanan tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya başlıyoruz.

 

AK Parti milletvekilleri bugüne kadar neler yaptı?

CHP milletvekili bugüne kadar ne yaptı?

AK Parti belediyeleri ilçe başkanları ile uyum içerisinde çalışıyor mu?  

AK Parti İlçe Başkanları vatandaşların dertleri ile dertleniyor mu?

Kapadokya Alan Başkanlığı çalışıyor mu?

AK Parti, CHP ve MHP belediyeleri çalışıyor mu?

İlçelerde vatandaşlar belediyelerden neler bekliyor?

İlçelerde vatandaşlar AK Parti ilçe başkanlarından memnun mu?

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği köylere hizmeti ne derece götürebiliyor?

Hepsi ve daha fazlası çok yakında İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in köşe yazılarında kaleme alınacak.

Bizi takip etmeye devam edin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.