Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de O İlçe Müftüsünü Arıyor !

NEVŞEHİR 29.07.2016 - 23:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de O İlçe Müftüsünü Arıyor !

Müftü Ne demektir ? Halk Kimin ilçe Müftüsü Olduğunu Bilmiyor ?
Müftü Ne demektir ? Halk Kİmi ilçe Müftüsü Olduğunu Bilmiyor ?     TANIM -  Toplumu İslam dini hakkında aydınlatan, din hizmetlerini düzenleyen ve denetleyen kişidir.    GÖREVLER -  Toplumu dini konularda aydınlatır, Dini konularla ilgili sözlü ve yazılı soruları yanıtlar, Hutbe ve vaaz konularını saptar, Camilerin açılış ve kapanış saatlerini saptar, İbadete açılmak istenen yerlere izin vermek için inceleme yapar, Hac ve umre ziyaretleriyle ilgili işlemleri yürütür,  Dini gün ve bayramları, fitre miktarını tespit ederek halka duyurur.     Nevşehir ilinin bir ilçesi var ki burada halk son zamanlarda müftülerinin kim olduğunu bile bilmiyor çok ilginçtir. Görevde alınan ve yerine vekalet verilen müftü vekilini bile bilmiyor.   Acıgöl ilçesindeki vatandaşlar Lale Haber Merkezine verdiklerin demeçlerde ; Nevşehir ve Acıgöl Müftüsüne bizim aracılığımızla bazı sorular yöneltti. İşte vatandaşın merak ettiği sorular…..     Acıgol İlçe Müftüsünün FETÖ terör örgütü sebebiyle açığa alınmasından sonra yerine vekaleten atanan müftü vekilinin bile kim olduğu belli değil ?     Yeni Atandığı Söylenen Acıgöl İlçe Müftüsü Demokrasi nöbetlerine neden katılıp destek olmuyor?     Acıgöl’ de verilen selalar neden durdu? yoksa muftu vekili demi FETÖ’yü destekliyor?     İl Müftüsü bu durumları biliyor mu ? Neden hala sesiz kalıyor ?
Müftü Ne demektir ? Halk Kimin ilçe Müftüsü Olduğunu Bilmiyor ?

Müftü Ne demektir ? Halk Kİmi ilçe Müftüsü Olduğunu Bilmiyor ?  

 

TANIM -  Toplumu İslam dini hakkında aydınlatan, din hizmetlerini düzenleyen ve denetleyen kişidir. 

 

GÖREVLER -  Toplumu dini konularda aydınlatır, Dini konularla ilgili sözlü ve yazılı soruları yanıtlar, Hutbe ve vaaz konularını saptar, Camilerin açılış ve kapanış saatlerini saptar, İbadete açılmak istenen yerlere izin vermek için inceleme yapar, Hac ve umre ziyaretleriyle ilgili işlemleri yürütür,  Dini gün ve bayramları, fitre miktarını tespit ederek halka duyurur.

 

 

Nevşehir ilinin bir ilçesi var ki burada halk son zamanlarda müftülerinin kim olduğunu bile bilmiyor çok ilginçtir. Görevde alınan ve yerine vekalet verilen müftü vekilini bile bilmiyor.

 

Acıgöl ilçesindeki vatandaşlar Lale Haber Merkezine verdiklerin demeçlerde ; Nevşehir ve Acıgöl Müftüsüne bizim aracılığımızla bazı sorular yöneltti. İşte vatandaşın merak ettiği sorular…..

 
 

Acıgol İlçe Müftüsünün FETÖ terör örgütü sebebiyle açığa alınmasından sonra yerine vekaleten atanan müftü vekilinin bile kim olduğu belli değil ?

 

 

Yeni Atandığı Söylenen Acıgöl İlçe Müftüsü Demokrasi nöbetlerine neden katılıp destek olmuyor?

 

 

Acıgöl’ de verilen selalar neden durdu? yoksa muftu vekili demi FETÖ’yü destekliyor?

 

 

İl Müftüsü bu durumları biliyor mu ? Neden hala sesiz kalıyor ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.