MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de O Köyde Elektrik Borcu Yüzünden Sular Akmıyor

İLÇELER 03.01.2017 - 17:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de O Köyde Elektrik Borcu Yüzünden Sular Akmıyor

Lale Haber Merkezimiz whatsapp hattına ihbarda bulunan vatandaş, köylerinde su olmadığını çok perişan olduklarını belirtti.
Lale Haber Merkezimiz whatsapp hattına ihbarda bulunan vatandaş, köylerinde su olmadığını çok perişan olduklarını belirtti.   Nevşehir ili Kozaklı ilçesinde daha önce beldelik iken köy olan Kanlıca köyünde yaşayan vatandaşlar özel açıklamalarda bulundu.   Edinilen bilgiye ve iddiaya göre ; Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (MERAM), Kozaklı Kanlıca köyü muhtarı Murat Yılmaz’ın köy elektrik borcunu ödemediğinden Medaş tarafından köye su basan su kuyusunun elektrikleri kesilmiş. Buna bağlı olarak köye 22 gündür içme suyu verilemiyor. Soğukla savaşan köy halkının ise şimdi su çilesi çektiği, köylü vatandaşların zorlu kış şartlarında civar çeşme ve köylerden evlerine su çektiği,  Köyde bulunan ihtiyarlar su getirme imkanları olmadığından dolayı hastalık ve çile çekmekte olduğunu belirttiler.   Kozaklı Kanlıca köyünde cenazeler yıkanamayıp köyde bit salgını olmasından korkulmak ile birlikte vatandaşların boy abdestini dahi alamadıkları iddia ediliyor.   Nevşehir Kozaklı ilçesi Kanlıca köyünde bazı vatandaşların muhtar Murat Yılmaz’ın paraları ne yaptığı başka işlerde mi kullandığı yönünde farklı dedikoduların olduğu öğrenildi.   Lale Haberi arayan Kanlıca köylü sakinlerinini Kozaklı Kaymakamından ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'dan yardım istediklerini belirtiler. 
Lale Haber Merkezimiz whatsapp hattına ihbarda bulunan vatandaş, köylerinde su olmadığını çok perişan olduklarını belirtti.

Lale Haber Merkezimiz whatsapp hattına ihbarda bulunan vatandaş, köylerinde su olmadığını çok perişan olduklarını belirtti.

 

Nevşehir ili Kozaklı ilçesinde daha önce beldelik iken köy olan Kanlıca köyünde yaşayan vatandaşlar özel açıklamalarda bulundu.

 

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre ; Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (MERAM), Kozaklı Kanlıca köyü muhtarı Murat Yılmaz’ın köy elektrik borcunu ödemediğinden Medaş tarafından köye su basan su kuyusunun elektrikleri kesilmiş. Buna bağlı olarak köye 22 gündür içme suyu verilemiyor. Soğukla savaşan köy halkının ise şimdi su çilesi çektiği, köylü vatandaşların zorlu kış şartlarında civar çeşme ve köylerden evlerine su çektiği,  Köyde bulunan ihtiyarlar su getirme imkanları olmadığından dolayı hastalık ve çile çekmekte olduğunu belirttiler.

 

Kozaklı Kanlıca köyünde cenazeler yıkanamayıp köyde bit salgını olmasından korkulmak ile birlikte vatandaşların boy abdestini dahi alamadıkları iddia ediliyor.

 

Nevşehir Kozaklı ilçesi Kanlıca köyünde bazı vatandaşların muhtar Murat Yılmaz’ın paraları ne yaptığı başka işlerde mi kullandığı yönünde farklı dedikoduların olduğu öğrenildi.

 

Lale Haberi arayan Kanlıca köylü sakinlerinini Kozaklı Kaymakamından ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'dan yardım istediklerini belirtiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.