Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de O Köyde EVET diyor.

NEVŞEHİR 12.04.2017 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de O Köyde EVET diyor.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler köy köy çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler köy köy  çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde bu seferde Şahin Efendi köyünde vatandaşlar ile  bir araya geldi.    Milletvekili Açıkgöz Şahin Efendi Köyünde Vatandaşlarla bir araya gelerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ve referandum hakkında bilgiler verdi.    Nevşehir'de Şahin Efendi Köyü'de EVET diyor.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz , Yargı güçleniyor, meclis güçleniyor, Türkiye güçleniyor. Çift başlılık dönemleri bitiyor. 16 Nisan'da söz de karar da milletimizin #EVET #CumhurbaşkanlığıHükümetSistemi milletin sistemidir. Yeni sistemde milletimizin egemenliği kalıcı oluyor. Yargı güçleniyor, meclis güçleniyor, Türkiye güçleniyor. Çift başlılık dönemleri bitiyor. 16 Nisan'da söz de karar da milletimizin #EVET Milletimizle; ülkemizin istikrarına, huzuruna ve büyük hedeflerine sahip çıkacağız. Sivil bir anayasa ile yolumuza devam edeceğiz. #EVET Yeni sistemde istikbalimiz güç kazanacak,demokrasimiz gelişecek, özgürlükler genişleyecek.Türkiye ekonomisi şaha kalkacak,millet kazanacak. 16 Nisan'da devlet sistemini değil, hükümet sistemini değiştiriyoruz. Devletin sistemi Cumhuriyet'tir. #KararimizNetOyumuzEvet " diye konuştu.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler köy köy çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler köy köy  çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde bu seferde Şahin Efendi köyünde vatandaşlar ile  bir araya geldi. 

 

Milletvekili Açıkgöz Şahin Efendi Köyünde Vatandaşlarla bir araya gelerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ve referandum hakkında bilgiler verdi. 

 

Nevşehir'de Şahin Efendi Köyü'de EVET diyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz , Yargı güçleniyor, meclis güçleniyor, Türkiye güçleniyor. Çift başlılık dönemleri bitiyor. 16 Nisan'da söz de karar da milletimizin #EVET

#CumhurbaşkanlığıHükümetSistemi milletin sistemidir. Yeni sistemde milletimizin egemenliği kalıcı oluyor.

Yargı güçleniyor, meclis güçleniyor, Türkiye güçleniyor. Çift başlılık dönemleri bitiyor. 16 Nisan'da söz de karar da milletimizin #EVET

Milletimizle; ülkemizin istikrarına, huzuruna ve büyük hedeflerine sahip çıkacağız. Sivil bir anayasa ile yolumuza devam edeceğiz. #EVET

Yeni sistemde istikbalimiz güç kazanacak,demokrasimiz gelişecek, özgürlükler genişleyecek.Türkiye ekonomisi şaha kalkacak,millet kazanacak.

16 Nisan'da devlet sistemini değil, hükümet sistemini değiştiriyoruz. Devletin sistemi Cumhuriyet'tir.


#KararimizNetOyumuzEvet " diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.