Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de O Kurum Ak Parti İl Başkanlığı Gibi

NEVŞEHİR 07.06.2017 - 18:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de O Kurum Ak Parti İl Başkanlığı Gibi

Nevşehir ilinde öyle bir kurum var ki AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı gibi mutlaka partide görev almış aday olmuş yada illiyet bağı olmuş herkes bu kurumda görev alıyor.
Nevşehir ilinde öyle bir kurum var ki AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı gibi mutlaka partide görev almış aday olmuş yada illiyet bağı olmuş herkes bu kurumda görev alıyor.    Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dediklerini söyledikleri duymayan yada duymak istemeyen Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı yaptığı çalışmalarda her defasında liderimiz diyerek hitap ettikleri Cumhurbaşkanının yaptıklarına ders almayıp adeta yaptığı uygulamalar ile millete koz veriyor.    Nevşehir camiasınca Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı kalesi gibi görülen  o kurum tabiki Nevşehir İl Özel İdaresi belkide hak ederek gelen bir çok partili çalışana bile halk tarafından farklı bakılmasını AK Parti İl Teşkilatı önüne geçmesi gerekirken aksine hareket yaparak sanki Ak Parti yönetiminde veya parti teşkilatında etkin olursanız atanacağız göreve geleceğiz kurum gibi görülüyor.    İl Özel İdarede görev yapan kişileri tek tek irdelemeyiz. Çok değerli insanlarda orada görev yapmaktadır. Lakin Kamuoyunda işleri ve yaptıkları ile konuşulması gereken kurum adeta Partililerin toplantı yeri gibi görülüyor. Nevşehir kent merkezi,ilçe ve köylerinde yapacağı hizmetleri ile anılması gereken kurumun böyle anılması hakkında AK Parti İl Teşkilatı Ne düşüyor ?    Kimler orada çalışıyor ?    AK Partili Teşkilatına Lale Haber olarak soruyoruz… 15 Temmuzda Nevşehir’de sokağa çıkanlar partili partisiz vatanına sahip çıkıp darbeye tepki koyup hain FETÖ karşısında dim dik duran işsizler varken illa AK Partili olanların iş sahibi yapmak doğru mu ?        
Nevşehir ilinde öyle bir kurum var ki AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı gibi mutlaka partide görev almış aday olmuş yada illiyet bağı olmuş herkes bu kurumda görev alıyor.

Nevşehir ilinde öyle bir kurum var ki AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı gibi mutlaka partide görev almış aday olmuş yada illiyet bağı olmuş herkes bu kurumda görev alıyor. 

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dediklerini söyledikleri duymayan yada duymak istemeyen Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı yaptığı çalışmalarda her defasında liderimiz diyerek hitap ettikleri Cumhurbaşkanının yaptıklarına ders almayıp adeta yaptığı uygulamalar ile millete koz veriyor. 

 

Nevşehir camiasınca Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı kalesi gibi görülen  o kurum tabiki Nevşehir İl Özel İdaresi belkide hak ederek gelen bir çok partili çalışana bile halk tarafından farklı bakılmasını AK Parti İl Teşkilatı önüne geçmesi gerekirken aksine hareket yaparak sanki Ak Parti yönetiminde veya parti teşkilatında etkin olursanız atanacağız göreve geleceğiz kurum gibi görülüyor. 

 

İl Özel İdarede görev yapan kişileri tek tek irdelemeyiz. Çok değerli insanlarda orada görev yapmaktadır. Lakin Kamuoyunda işleri ve yaptıkları ile konuşulması gereken kurum adeta Partililerin toplantı yeri gibi görülüyor. Nevşehir kent merkezi,ilçe ve köylerinde yapacağı hizmetleri ile anılması gereken kurumun böyle anılması hakkında AK Parti İl Teşkilatı Ne düşüyor ? 

 

Kimler orada çalışıyor ? 

 

AK Partili Teşkilatına Lale Haber olarak soruyoruz… 15 Temmuzda Nevşehir’de sokağa çıkanlar partili partisiz vatanına sahip çıkıp darbeye tepki koyup hain FETÖ karşısında dim dik duran işsizler varken illa AK Partili olanların iş sahibi yapmak doğru mu ?

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.