MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de O Otel Balayı Ödülünü Kazandı

TURİZM 22.11.2016 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de O Otel Balayı Ödülünü Kazandı

Kapadokya Hill Hotel & Spa 2016’nın En iyi Balayı Ödülünü Kazandı
İngiltere menşeli Lux Dergisinin 2016 yılı için yapmış olduğu seçimler arasında Kapadokya Hill Hotel & Spa En İyi Balayı  Ödülü’nün sahibi oldu.Bu ödül Dünya’da sadece bir otele verilmekte olup kriterler arasına girebilmek için bir çok elemeleri geçmeniz gerekiyor.   Lux Dergisi İngiltere’de 360 binden fazla okuyucusu olan ve İnternet üzerinde bir çok kanalda saygınlık kazanmış Ulusulararası bir dergidir.Sadece İngiltere’de değil bir çok ülkede’de revanş kazanmış ve kitlesi oldukça geniş editörleri ve denetleme kuruluşu ile New York,Singapur,Hong Kong,Dubai,Katar,Seul ve Tokyo gibi şehirlerde etkinlikler oluşturmaktadır.   Kapadokya Hill Hotel & Spa’nın 2015-2016 yılları içerisinde, rezervasyon kanalları üzerinde almış olduğu yüksek puanlar, misafir ilişkilerinde göstermiş olduğu üstün çabalar ve ve otel yönetimininde göstermiş olduğu başarıların birleşmesi ile bir çok dalda kendini kanıtlamış oteller içerisinde girmiştir.   Sevilen Aşk ve Mavi dizisinin bazı setlerinin ve sahnlerinin vazgeçeilmezi olmayı başarmıştır.Kenan Bal,Emrah Erdoğan gibi sanatçılarının ofislerinin kullanıldığı ve Otelin önünde bazı sahnelerin çekildiği Kapadokya Hill Hotel & Spa turizm sektöründe vazgeçilmezler arasına girmeyi başarmıştır.     Otel Müdürü Hazal Elif Şar, Satış Pazarlama Müdürü Emrah Dülgar ve Önbüro & Konsiyerj Müdürü Özgür Çolak’ın göstermiş olduğu üstün performansların birleşmesi ile yine bir çok uluslararası kanalların dikkatini çekmeyi başarmıştır.Bu tip ödüllerin sadece başlangıcı olduğunu vurgulayan otel yönetimi yine yakın zaman içerisinde Uluslararası bir kanaldan En iyi Şehir Oteli dalında ödülüde beklediklerini ifade ettiler.   Yönetimin Kurulu Başkanı ve Başarılı İş Adamı Sn. Musa Ertaş otelimizin kazanmış olduğu bu ödül aslında Göre Kasabası ve Nevşehirimizin kazanımıdır, dedi.  
Kapadokya Hill Hotel & Spa 2016’nın En iyi Balayı Ödülünü Kazandı

İngiltere menşeli Lux Dergisinin 2016 yılı için yapmış olduğu seçimler arasında Kapadokya Hill Hotel & Spa En İyi Balayı  Ödülü’nün sahibi oldu.Bu ödül Dünya’da sadece bir otele verilmekte olup kriterler arasına girebilmek için bir çok elemeleri geçmeniz gerekiyor.

 

Lux Dergisi İngiltere’de 360 binden fazla okuyucusu olan ve İnternet üzerinde bir çok kanalda saygınlık kazanmış Ulusulararası bir dergidir.Sadece İngiltere’de değil bir çok ülkede’de revanş kazanmış ve kitlesi oldukça geniş editörleri ve denetleme kuruluşu ile New York,Singapur,Hong Kong,Dubai,Katar,Seul ve Tokyo gibi şehirlerde etkinlikler oluşturmaktadır.

 

Kapadokya Hill Hotel & Spa’nın 2015-2016 yılları içerisinde, rezervasyon kanalları üzerinde almış olduğu yüksek puanlar, misafir ilişkilerinde göstermiş olduğu üstün çabalar ve ve otel yönetimininde göstermiş olduğu başarıların birleşmesi ile bir çok dalda kendini kanıtlamış oteller içerisinde girmiştir.

 

Sevilen Aşk ve Mavi dizisinin bazı setlerinin ve sahnlerinin vazgeçeilmezi olmayı başarmıştır.Kenan Bal,Emrah Erdoğan gibi sanatçılarının ofislerinin kullanıldığı ve Otelin önünde bazı sahnelerin çekildiği Kapadokya Hill Hotel & Spa turizm sektöründe vazgeçilmezler arasına girmeyi başarmıştır.

 

 

Otel Müdürü Hazal Elif Şar, Satış Pazarlama Müdürü Emrah Dülgar ve Önbüro & Konsiyerj Müdürü Özgür Çolak’ın göstermiş olduğu üstün performansların birleşmesi ile yine bir çok uluslararası kanalların dikkatini çekmeyi başarmıştır.Bu tip ödüllerin sadece başlangıcı olduğunu vurgulayan otel yönetimi yine yakın zaman içerisinde Uluslararası bir kanaldan En iyi Şehir Oteli dalında ödülüde beklediklerini ifade ettiler.

 

Yönetimin Kurulu Başkanı ve Başarılı İş Adamı Sn. Musa Ertaş otelimizin kazanmış olduğu bu ödül aslında Göre Kasabası ve Nevşehirimizin kazanımıdır, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.