MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Öğrenci Servis Taşıyıcılarıyla Toplantı Yapıldı

EĞİTİM 11.09.2017 - 21:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Öğrenci Servis Taşıyıcılarıyla Toplantı Yapıldı

Nevşehir Valiliğince, “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği ve Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu toplantı, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.
    Nevşehir Valiliğince, “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği ve Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu toplantı, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.   Toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Nevşehir İl J. K. Kd. Kur. Alb. Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Merkez Belediye Başkanları, Okul Müdürleri, Şoförler ve Otomobilciler Dernek Odası Başkanı, Okul Aile Birliği Başkanları, Kapadokya Öğrenci Servisi Müdürü, Servis Şoförleri ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.   2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha güzel huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için İl ve ilçelerde sürdürülen eğitim öğretim ile ilgili sorunların ve diğer hususların görüşüldüğü toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.   Valisi İlhami Aktaş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarımızın açılacak olması nedeniyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, öğrencilerimizi taşıyacak olan okul servisleri ile gerekli önlem ve tedbirleri almak için bu toplantının, İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yapıldığını söyledi.   Vali Aktaş; “Bu toplantıda okullarımızın güvenliği ve servis araçlarının hizmetleri noktasında alınacak tedbirler konusunda Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çocuklarımızın hiçbirisinin, telafisi olmayan kaza ve belalarla karşılaşmaması için önlemlerin alınması boynumuzun borcudur. Emniyet, Belediye ve Milli Eğitim’in ortaya koyduğu bazı kıstaslar var. Bunların yerine getirilmesi önemlidir. Yaptığımız işin hakkını vermemiz konusunda duyarlı olmamız, işlerimizi ve sorumluluklarımızı bilerek yapmamız gerekmekte olup, her türlü sorunları çözüleceğine inanıyorum” dedi. Vali Aktaş 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı, uğurlu olmasını temennisinde bulundu.   Toplantının devamıda İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği İçin Öğrenci Servis Taşıyanları” konuları hakkında katılımcılara slayt eşliğinde, bilgiler verildi.   Daha sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler ele alındı.
Nevşehir Valiliğince, “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği ve Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu toplantı, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.

 

 

Nevşehir Valiliğince, “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği ve Öğrenci Servis Taşıyanları” konulu toplantı, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.

 

Toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında Nevşehir İl J. K. Kd. Kur. Alb. Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Merkez Belediye Başkanları, Okul Müdürleri, Şoförler ve Otomobilciler Dernek Odası Başkanı, Okul Aile Birliği Başkanları, Kapadokya Öğrenci Servisi Müdürü, Servis Şoförleri ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

 

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının daha güzel huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için İl ve ilçelerde sürdürülen eğitim öğretim ile ilgili sorunların ve diğer hususların görüşüldüğü toplantı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi Salonunda yapıldı.

 

Valisi İlhami Aktaş, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarımızın açılacak olması nedeniyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, öğrencilerimizi taşıyacak olan okul servisleri ile gerekli önlem ve tedbirleri almak için bu toplantının, İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla 81 ilde yapıldığını söyledi.

 

Vali Aktaş; “Bu toplantıda okullarımızın güvenliği ve servis araçlarının hizmetleri noktasında alınacak tedbirler konusunda Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çocuklarımızın hiçbirisinin, telafisi olmayan kaza ve belalarla karşılaşmaması için önlemlerin alınması boynumuzun borcudur.

Emniyet, Belediye ve Milli Eğitim’in ortaya koyduğu bazı kıstaslar var. Bunların yerine getirilmesi önemlidir. Yaptığımız işin hakkını vermemiz konusunda duyarlı olmamız, işlerimizi ve sorumluluklarımızı bilerek yapmamız gerekmekte olup, her türlü sorunları çözüleceğine inanıyorum” dedi. Vali Aktaş 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı, uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

 

Toplantının devamıda İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından “2017-2018 Eğitim Öğretim Okul Güvenliği İçin Öğrenci Servis Taşıyanları” konuları hakkında katılımcılara slayt eşliğinde, bilgiler verildi.

 

Daha sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.