MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Öğrenci Tur Servisi Kaza Yaptı; 9 Yaralı

GÜNCEL 12.05.2018 - 20:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Öğrenci Tur Servisi Kaza Yaptı; 9 Yaralı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 27 öğrenci, 4 öğretmen taşıyan tur midibüsü kaza yaptı.
  Edinilen bilgilere göre, Ankara Sincan’dan Kapadokya’ya gezi düzenleyen Temel Sınav Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini taşıyan 32 yaşında ki Ferhat Devevi yönetimindeki 34 ZH 5917 tur midibüsü dönüş yolunda kaza yaptı. Yağışlı havanın neden olduğu öğrenilen trafik kazasında midibüs içerisinde bulunan 4 öğretmen ile 5 öğrenci yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralanan öğretmen ve öğrencilere yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Midibüs içerisinde bulunan şoför ve 22 öğrenci ise kontrol amaçlı çeşitli hastanelere götürüldü.   Kazayı anlatan Sınav Temel Lisesi öğrencilerinden Arda Özdemir, “Araç sağa sol oldu kızlar bayıldı yaralananları çıkardım şoför şok geçirdi.  Önce direğe vurdu yağmur nedeniyle geziden dönerken kaza oldu” derken Mert Oruç ise ortada oturuyordum önü boştu ama yağmurlu olunca frene bastı araba yalpaladı direğe vurdu sonra devrildik” diye konuştu.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 27 öğrenci, 4 öğretmen taşıyan tur midibüsü kaza yaptı.

 

Edinilen bilgilere göre, Ankara Sincan’dan Kapadokya’ya gezi düzenleyen Temel Sınav Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini taşıyan 32 yaşında ki Ferhat Devevi yönetimindeki 34 ZH 5917 tur midibüsü dönüş yolunda kaza yaptı. Yağışlı havanın neden olduğu öğrenilen trafik kazasında midibüs içerisinde bulunan 4 öğretmen ile 5 öğrenci yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken kazada yaralanan öğretmen ve öğrencilere yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Midibüs içerisinde bulunan şoför ve 22 öğrenci ise kontrol amaçlı çeşitli hastanelere götürüldü.

 

Kazayı anlatan Sınav Temel Lisesi öğrencilerinden Arda Özdemir, “Araç sağa sol oldu kızlar bayıldı yaralananları çıkardım şoför şok geçirdi.  Önce direğe vurdu yağmur nedeniyle geziden dönerken kaza oldu” derken Mert Oruç ise ortada oturuyordum önü boştu ama yağmurlu olunca frene bastı araba yalpaladı direğe vurdu sonra devrildik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.