Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Okulda İstenen Kayıt Parası Haberi Ses Getirdi

EĞİTİM 15.06.2016 - 21:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Okulda İstenen Kayıt Parası Haberi Ses Getirdi

Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalı şeklinde yapmış olduğumuz haber ses getirdi.
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalı şeklinde yapmış olduğumuz haber ses getirdi.   20 Temmuz İlkokulunda  ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği haberimize kayıtsız kalmayan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü duruma el koydu. Yetkililer hakkında inceleme başlattı.    Nevşehir Milli Eğitim  Müdürü Murat Demir Lale Haber Merkezimize yaptığı açıklamada ;Okullarda kayıt parası alınması yasak olduğunu belirtti.   Demir , Lale Haber Merkezine teşekkür ederken mutlaka bizim göremediklerinizi Nevşehir basını olarak sizler bize ulaştıracaksınız olaya Nevşehir Milli Eğitim olarak el koyduk gerekli incelemeleri yapacağız. dedi    Nevşehir’in tarafsız ve halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman doğru , objektif haberleri ile Nevşehir'de eksik olan basının işi yapmaya devam edecektir.    Bizleri takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlere Whatsapp İhbar Hattımızdan 24 saat ulaşabilirsiniz. İhbar hattı:  0505 453 50 40 
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalı şeklinde yapmış olduğumuz haber ses getirdi.

Nevşehir 20 Temmuz İlkokulunda yaşanan kayıt skandalı şeklinde yapmış olduğumuz haber ses getirdi.

 

20 Temmuz İlkokulunda  ilkokul 1. Sınıfa başlayan öğrencilerden öğretmen tercihi yapılması istenirse 600 lira para talep edildiği haberimize kayıtsız kalmayan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü duruma el koydu. Yetkililer hakkında inceleme başlattı. 

 

Nevşehir Milli Eğitim  Müdürü Murat Demir Lale Haber Merkezimize yaptığı açıklamada ;Okullarda kayıt parası alınması yasak olduğunu belirtti.

 

Demir , Lale Haber Merkezine teşekkür ederken mutlaka bizim göremediklerinizi Nevşehir basını olarak sizler bize ulaştıracaksınız olaya Nevşehir Milli Eğitim olarak el koyduk gerekli incelemeleri yapacağız. dedi 

 

Nevşehir’in tarafsız ve halkın yanında olan haber sitesi www.lalehaber.com her zaman doğru , objektif haberleri ile Nevşehir'de eksik olan basının işi yapmaya devam edecektir. 

 

Bizleri takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlere Whatsapp İhbar Hattımızdan 24 saat ulaşabilirsiniz. İhbar hattı:  0505 453 50 40 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.