Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Okulun İlk Günü Sürprizle Karşılaştılar

EĞİTİM 06.02.2017 - 09:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Okulun İlk Günü Sürprizle Karşılaştılar

Nevşehir Gülşehir ilçesinde çocukların yarıyıl tatili sonrası okula gittiklerinde bir süprizle karşılaştılar.
Nevşehir Gülşehir ilçesinde çocukların yarıyıl tatili sonrası okula gittiklerinde bir süprizle karşılaştılar.    Nevşehir Gülşehir ilçesi Karavezir İlköğretim okulu 2. sınıfta öğreteim görev öğrencilerin öğretmenlerinin hamilelik nedeniyle izin alması sonrası okulun ilk günü başka bir sınıf ile birleştirilerek eğitim göreceği öğrenmeleri ve çok sevdikleri öğretmenlerin izinli olacağını duymaları sonrası kısa bir şok yaşadılar. Öğrenci velilerinden bir kaçı bu duruma isyan ederken okul idaresiyle görüştü. Ancak orada n net bir cevap alamayan veliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığının yolunu tutular.    OLAY ŞİMDİLİK TATLIYA BAĞLANDI Öğrenci velilerinin 40 kişilik sınıflarda eğitim görülemeyeceğini belirterek İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde yaptıkları görüşmede bu durumun gecici olduğunu yakında bir öğretmenin verileceği cevabını alan veliler içleri rahatlayarak evlerine gittiler.    Bu olay Okulu ilk günü öğrenciler ve velilerin kısa bir süreli sürpriz yaşamalarına neden oldu.     
Nevşehir Gülşehir ilçesinde çocukların yarıyıl tatili sonrası okula gittiklerinde bir süprizle karşılaştılar.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde çocukların yarıyıl tatili sonrası okula gittiklerinde bir süprizle karşılaştılar. 

 

Nevşehir Gülşehir ilçesi Karavezir İlköğretim okulu 2. sınıfta öğreteim görev öğrencilerin öğretmenlerinin hamilelik nedeniyle izin alması sonrası okulun ilk günü başka bir sınıf ile birleştirilerek eğitim göreceği öğrenmeleri ve çok sevdikleri öğretmenlerin izinli olacağını duymaları sonrası kısa bir şok yaşadılar. Öğrenci velilerinden bir kaçı bu duruma isyan ederken okul idaresiyle görüştü. Ancak orada n net bir cevap alamayan veliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlığının yolunu tutular. 

 

OLAY ŞİMDİLİK TATLIYA BAĞLANDI

Öğrenci velilerinin 40 kişilik sınıflarda eğitim görülemeyeceğini belirterek İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde yaptıkları görüşmede bu durumun gecici olduğunu yakında bir öğretmenin verileceği cevabını alan veliler içleri rahatlayarak evlerine gittiler. 

 

Bu olay Okulu ilk günü öğrenciler ve velilerin kısa bir süreli sürpriz yaşamalarına neden oldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.