Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Oto Kiralamacılar Artık Dernek Çatısı Altında

NEVŞEHİR 26.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Oto Kiralamacılar Artık Dernek Çatısı Altında

Nevşehir’de oto kiralamacılar bir dernek çatısı altında toplandı.
Nevşehir’de oto kiralamacılar bir dernek çatısı altında toplandı.    Türkiye’de oto kiralama işiyle uğraşanlar il il örgütlenmeye başladı. Nevşehir’de dernekleşen oto kiralama sektörünün temsilcileri ilk genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi.   Nevşehir Araç Kiralamacılar Derneği (NEVAKDER) kuruldu. NEVAKDER Kurucu Başkanı Ersoy Tekin, Nevşehir’de ilk toplantılarını yaptıklarını ifade ederek, amaçlarının hem müşteri memnuniyetini artırmak hem de sektörel dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi.   Ersoy Tekin, “NEVAKDER, bu meslek grubunun menfaatlerini ortak zeminde bir araya getirerek daha hızlı bir bilgi ve tecrübe alışverişini sağlayacaktır. Son zamanlarda ülkemizde araç kiralayarak hain odaklar saldırılar düzenlemektedir. Bu tür şeylerin önüne geçmek için dernekleşerek daha kaliteli ve doğru hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kurmuş olduğumuz Nevşehir Araç Kiralama Derneği, kısaltılmış biçimiyle NEVAKDER, özel bir amaca yönelik olarak şekillenmiştir. Kapadokya tatile gelen yada araç ihtiyacı olan halkımızdan araç kiralarken NEVAKDER üyesi olanları tercih etsinler. “ dedi.   YÖNETİM KURULU Ersoy Tekin - Başkan Abdulkadir Eren – Başkan Yardımcısı Şakir Güleç – Başkan Yardımcısı Caner Doğu – Genel Sekreter Adil Altan – Sayman F. Mehmet Özdemir - Üye Ümit Yakut - Üye
Nevşehir’de oto kiralamacılar bir dernek çatısı altında toplandı.

Nevşehir’de oto kiralamacılar bir dernek çatısı altında toplandı. 

 

Türkiye’de oto kiralama işiyle uğraşanlar il il örgütlenmeye başladı. Nevşehir’de dernekleşen oto kiralama sektörünün temsilcileri ilk genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi.

 

Nevşehir Araç Kiralamacılar Derneği (NEVAKDER) kuruldu. NEVAKDER Kurucu Başkanı Ersoy Tekin, Nevşehir’de ilk toplantılarını yaptıklarını ifade ederek, amaçlarının hem müşteri memnuniyetini artırmak hem de sektörel dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi.

 

Ersoy Tekin, “NEVAKDER, bu meslek grubunun menfaatlerini ortak zeminde bir araya getirerek daha hızlı bir bilgi ve tecrübe alışverişini sağlayacaktır. Son zamanlarda ülkemizde araç kiralayarak hain odaklar saldırılar düzenlemektedir. Bu tür şeylerin önüne geçmek için dernekleşerek daha kaliteli ve doğru hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kurmuş olduğumuz Nevşehir Araç Kiralama Derneği, kısaltılmış biçimiyle NEVAKDER, özel bir amaca yönelik olarak şekillenmiştir. Kapadokya tatile gelen yada araç ihtiyacı olan halkımızdan araç kiralarken NEVAKDER üyesi olanları tercih etsinler. “ dedi.

 

YÖNETİM KURULU

Ersoy Tekin - Başkan

Abdulkadir Eren – Başkan Yardımcısı

Şakir Güleç – Başkan Yardımcısı

Caner Doğu – Genel Sekreter

Adil Altan – Sayman

F. Mehmet Özdemir - Üye

Ümit Yakut - Üye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.