Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Özel Hastanelerde FETÖ Personel ve Doktor Var mı ?

09.08.2016 - 17:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Özel Hastanelerde FETÖ Personel ve Doktor Var mı ?

Nevşehir'de Paralel yapıya bağlı personel tasfiyesi kamu kurumlarında başladı, sırada özel sektör var.
Nevşehir'de Paralel yapıya bağlı personel tasfiyesi kamu kurumlarında başladı, sırada özel sektör var.   Mesleki odalar, sendikalar, birlikler ve sivil toplum örgütlerinin tamamında FETÖ'ye bağlı personel hakkında inceleme yapılması ve ihraç kararlarının uygulanması gerekiyor.   Paralel yapının vakıf hastanelerinde görev yapan doktorlar, özel hastanelerde çalışmaya devam ediyor.    FETÖ'ye bağlı vakıf hastanelerinden ayrılan paralel doktorlar hangi özel hastanelerde çalışıyor ?     Lale Haber olarak Özel hastane kurucularını uyarıyoruz, gerekli incelemeleri tamamlayıp, paralel yapıya bağlı olduğu bilinen doktor ve sağlık çalışanlarının sözleşmelerine son verin.     Devletin kurumlarında çalışan taşeron işçilere varana kadar bir temizlik harekatı başladığı halde, ayda 15-20 bin lira maaş alan doktorlar hakkında herhangi bir işlem başlatmayan özel hastanelerin takibe alındığı öğrenildi.     Özel hastanelerin paralel yapıya bağlı doktor ve sağlık personeli çalıştırması, şirket yapıları hakkında şüpheler uyandıracaktır.     Maaşlarının bir kısmını FETÖ'ye himmet olarak gönderen ve ülkemizin işgal edilmesine yardım ve yataklık eden doktorlara karşı tolerans gösteren özel hastanelere karşı milletimizin de en küçük merhameti olmayacaktır. Özel Hastaneler paralel yapıya bağlı doktorlara yardım ve yataklık etmemelidir.      Nevşehir'de bazı büyük özel hastanelerde paralel yapıya bağlı doktorların çalıştırılmaya devam edildiği belirtiliyor.     Devlet kurumlarında çalışan paralel doktorların ihraç sonrası doktorluk mesleğinden men edilmesi kararı bu kadar net durumdayken, özel hastaneler paralel yapıya bağlı doktorların yuvalandığı yerler haline getirilmemelidir.     Özel hastanelerde çalıştırılan paralel doktorlar hakkında takip heyetlerine ve devletin ilgili kurumlarına ihbar müracaatlarının arttığı bilgisine ulaşıldı.    
Nevşehir'de Paralel yapıya bağlı personel tasfiyesi kamu kurumlarında başladı, sırada özel sektör var.

Nevşehir'de Paralel yapıya bağlı personel tasfiyesi kamu kurumlarında başladı, sırada özel sektör var.

 

Mesleki odalar, sendikalar, birlikler ve sivil toplum örgütlerinin tamamında FETÖ'ye bağlı personel hakkında inceleme yapılması ve ihraç kararlarının uygulanması gerekiyor.

 

Paralel yapının vakıf hastanelerinde görev yapan doktorlar, özel hastanelerde çalışmaya devam ediyor. 

 

FETÖ'ye bağlı vakıf hastanelerinden ayrılan paralel doktorlar hangi özel hastanelerde çalışıyor ?

 

 

Lale Haber olarak Özel hastane kurucularını uyarıyoruz, gerekli incelemeleri tamamlayıp, paralel yapıya bağlı olduğu bilinen doktor ve sağlık çalışanlarının sözleşmelerine son verin.

 

 

Devletin kurumlarında çalışan taşeron işçilere varana kadar bir temizlik harekatı başladığı halde, ayda 15-20 bin lira maaş alan doktorlar hakkında herhangi bir işlem başlatmayan özel hastanelerin takibe alındığı öğrenildi.

 

 

Özel hastanelerin paralel yapıya bağlı doktor ve sağlık personeli çalıştırması, şirket yapıları hakkında şüpheler uyandıracaktır.

 

 

Maaşlarının bir kısmını FETÖ'ye himmet olarak gönderen ve ülkemizin işgal edilmesine yardım ve yataklık eden doktorlara karşı tolerans gösteren özel hastanelere karşı milletimizin de en küçük merhameti olmayacaktır. Özel Hastaneler paralel yapıya bağlı doktorlara yardım ve yataklık etmemelidir. 

 

 

Nevşehir'de bazı büyük özel hastanelerde paralel yapıya bağlı doktorların çalıştırılmaya devam edildiği belirtiliyor.

 

 

Devlet kurumlarında çalışan paralel doktorların ihraç sonrası doktorluk mesleğinden men edilmesi kararı bu kadar net durumdayken, özel hastaneler paralel yapıya bağlı doktorların yuvalandığı yerler haline getirilmemelidir.

 

 

Özel hastanelerde çalıştırılan paralel doktorlar hakkında takip heyetlerine ve devletin ilgili kurumlarına ihbar müracaatlarının arttığı bilgisine ulaşıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.