MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Paranın Geçmediği Tek Market

NEVŞEHİR 17.02.2017 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Paranın Geçmediği Tek Market

Nevşehir Beşir Derneği 30 Mayıs 2015 tarihinde kurulmuş olup gece gündüz demeden Yapılan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.
Nevşehir Beşir Derneği 30 Mayıs 2015 tarihinde kurulmuş olup gece gündüz demeden Yapılan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.   Nevşehir Kapalı Pazar içinde kurulan “para yerine duanın geçtiği tek marketi” siz hayırseverlerin hayırlarını ihtiyaç sahibi ailelere rencide etmeden “Sağ Elin verdiğini sol elin bilmediği “İslam’ın emrettiği şekilde hayır yapılmalarına vesile olmaktadır   İhtiyaç sahibi 30 aileye Şubat ayı dağıtımını yapıldı. Beşir Derneği başvuru sürekli artıyor. Gelen başvurular titizlikle incelenerek ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak “Paranın Geçmediği Marketten” gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapıyorlar. Amacımız daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaktır.   Hayırseverlerin (Zekat, bağış, fitre, sadaka, adak, kurban ) hayırlarını Beşir Derneğine yaparak daha fazla ailenin evinde aşın kaynamasına vesile olmasını istiyoruz.   Hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır.   İslam’ın emrettiği usullere göre hayır yapmak istiyorsanız aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşmanızı bekliyoruz. İletişim Telefonu : 0532 684 73 78 - 0535 354 48 79  
Nevşehir Beşir Derneği 30 Mayıs 2015 tarihinde kurulmuş olup gece gündüz demeden Yapılan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Nevşehir Beşir Derneği 30 Mayıs 2015 tarihinde kurulmuş olup gece gündüz demeden Yapılan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Kapalı Pazar içinde kurulan “para yerine duanın geçtiği tek marketi” siz hayırseverlerin hayırlarını ihtiyaç sahibi ailelere rencide etmeden “Sağ Elin verdiğini sol elin bilmediği “İslam’ın emrettiği şekilde hayır yapılmalarına vesile olmaktadır

 

İhtiyaç sahibi 30 aileye Şubat ayı dağıtımını yapıldı. Beşir Derneği başvuru sürekli artıyor. Gelen başvurular titizlikle incelenerek ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak “Paranın Geçmediği Marketten” gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapıyorlar. Amacımız daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaktır.

 

Hayırseverlerin (Zekat, bağış, fitre, sadaka, adak, kurban ) hayırlarını Beşir Derneğine yaparak daha fazla ailenin evinde aşın kaynamasına vesile olmasını istiyoruz.

 

Hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır.

 

İslam’ın emrettiği usullere göre hayır yapmak istiyorsanız aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşmanızı bekliyoruz.

İletişim Telefonu : 0532 684 73 78 - 0535 354 48 79

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.