Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de PKK/PYD Üyesi 1 Kişi Tutuklandı

GÜNCEL 08.03.2018 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de PKK/PYD Üyesi 1 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'de PKK/PYD terör örgütü üyesi olduğu öğrenilen Suriyeli 1 kişi tutuklandı.
  Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri PKK-PYD terör örgütüne üye olduğu tespit edilen Suriye vatandaşı Gays İ.’yi gözaltına aldı.   Bir ihbarı değerlendiren polis şahsın evine düzenlenen operasyonla PKK-PYD terör örgütüne üye olduğu tespit edilen Gays İ. yakalanarak gözaltına alındı ve emniyete götürdü.   İfadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen şahıs, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Nevşehir'de PKK/PYD terör örgütü üyesi olduğu öğrenilen Suriyeli 1 kişi tutuklandı.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri PKK-PYD terör örgütüne üye olduğu tespit edilen Suriye vatandaşı Gays İ.’yi gözaltına aldı.


 

Bir ihbarı değerlendiren polis şahsın evine düzenlenen operasyonla PKK-PYD terör örgütüne üye olduğu tespit edilen Gays İ. yakalanarak gözaltına alındı ve emniyete götürdü.


 

İfadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen şahıs, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.