Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Pratisyen Doktorlar Neden İstifa Ediyor

SAĞLIK 14.07.2016 - 10:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Pratisyen Doktorlar Neden İstifa Ediyor

Ürgüp Devlet Hastanesinde pratisyen hekimler bir bir istifa ediyor.
Ürgüp Devlet Hastanesinde pratisyen hekimler bir bir istifa ediyor.    Ürgüp Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ayhan Ceran ile yapılan görüşmede 5 Hekimin istifa ettiğini belirtti.    Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre ; Türkiye genelinde olduğu gibi il içindede TUS sınavına hazırlanan pratisyen hekimlerin gerek iş yoğunluğu gerekse nöbetler nedeniyle  Uzman olmaları için çalışamalarından dolayı böyle istifaların gerçekleştiği ancak hizmette hiç bir aksamanın olmadığı Ürgüp ilçesinde aynı anda 5 hekimin istifa etmediği il içerisinde böyle bir şeyin olduğu yerlerine görev yapan hekimlerin sağlık hizmetinin devamlılığını sağladığını belirtti. 
Ürgüp Devlet Hastanesinde pratisyen hekimler bir bir istifa ediyor.

Ürgüp Devlet Hastanesinde pratisyen hekimler bir bir istifa ediyor. 

 

Ürgüp Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ayhan Ceran ile yapılan görüşmede 5 Hekimin istifa ettiğini belirtti. 

 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre ; Türkiye genelinde olduğu gibi il içindede TUS sınavına hazırlanan pratisyen hekimlerin gerek iş yoğunluğu gerekse nöbetler nedeniyle  Uzman olmaları için çalışamalarından dolayı böyle istifaların gerçekleştiği ancak hizmette hiç bir aksamanın olmadığı Ürgüp ilçesinde aynı anda 5 hekimin istifa etmediği il içerisinde böyle bir şeyin olduğu yerlerine görev yapan hekimlerin sağlık hizmetinin devamlılığını sağladığını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.