MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Prof.Dr.Mehmet Çelik'ten 15 Temmuz Konferansı

İLÇELER 19.11.2016 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Prof.Dr.Mehmet Çelik'ten 15 Temmuz Konferansı

Yakın tarihte meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimine dair önemli konuları konuşmak üzere Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Ürgüplülerle buluştu.
Yakın tarihte meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimine dair önemli konuları konuşmak üzere Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Ürgüplülerle buluştu.     Ürgüp Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında Ürgüplülerle buluşan olan Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik, Ürgüp'te 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili konferans verdi.     Program ilk olarak saygı duruşu, istiklal marşı  ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra 15 Temmuzda yaşananlarla ilgili hazırlanan yaklaşık yarım saatlik bir sinevizyon gösterimi oldu. Gösterimin ardından Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik sahneye geldi.     Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Türkiye’deki darbelerin ve en son 15 Temmuzdaki Hain girişimin arkadaşındaki isim hakkında Ürgüp’lülere tarihten ve günümüzden örneklerle ABD’nin olduğunu açıkladı. Darbe günü neler yaşadıklarını, nelerin yaşandığı hakkında yaklaşık iki saat konuşan Mehmet Çelik Ürgüplülere Aralık ayında Turgay Güler ile birlikte tekrar Ürgüp’e gelme sözü verdi.     Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız davetini geri çevirmeyerek Ürgüp’e gelen Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik’e günün anısına Kilim hediye ederken, Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan’da Mehmet Çelik’e kendi kitabını hediye etti.     Düzenlenen Programa Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Çalışkan, daire amirleri ve çok sayıda Ürgüp’lü vatandaş katıldı.
Yakın tarihte meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimine dair önemli konuları konuşmak üzere Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Ürgüplülerle buluştu.

Yakın tarihte meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimine dair önemli konuları konuşmak üzere Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Ürgüplülerle buluştu.

 

 

Ürgüp Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında Ürgüplülerle buluşan olan Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik, Ürgüp'te 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili konferans verdi.

 

 

Program ilk olarak saygı duruşu, istiklal marşı  ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra 15 Temmuzda yaşananlarla ilgili hazırlanan yaklaşık yarım saatlik bir sinevizyon gösterimi oldu. Gösterimin ardından Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik sahneye geldi.

 

 

Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik Türkiye’deki darbelerin ve en son 15 Temmuzdaki Hain girişimin arkadaşındaki isim hakkında Ürgüp’lülere tarihten ve günümüzden örneklerle ABD’nin olduğunu açıkladı. Darbe günü neler yaşadıklarını, nelerin yaşandığı hakkında yaklaşık iki saat konuşan Mehmet Çelik Ürgüplülere Aralık ayında Turgay Güler ile birlikte tekrar Ürgüp’e gelme sözü verdi.

 

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız davetini geri çevirmeyerek Ürgüp’e gelen Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik’e günün anısına Kilim hediye ederken, Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan’da Mehmet Çelik’e kendi kitabını hediye etti.

 

 

Düzenlenen Programa Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Çalışkan, daire amirleri ve çok sayıda Ürgüp’lü vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.