Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Promosyon Ürünleri Krizden Etkilendiler

NEVŞEHİR 10.12.2016 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Promosyon Ürünleri Krizden Etkilendiler

Yılbaşında dağıtılan promosyon ürünleri artan dolar kurundan etkilendi.
Yılbaşında dağıtılan promosyon ürünleri artan dolar kurundan etkilendi.   Yılbaşının yaklaşması ile firmaların reklam ve tanıtım için tercih ettikleri yollardan biri olan promosyon ürünleri sipariş edilmeye başladı.   Yıllar önce neredeyse kalem, çakmak ve ajandadan ibaret olan promosyon sektörü bugün, tişörtten ayakkabıya, termostan taşınabilir disk ve bilgisayarlara kadar yüzlerce çeşit ürünü kapsıyor. Kurumlar hem tanıtım amacıyla, hem de müşterilerin ilgisini çekmek için birbirinden ilginç ürünleri tercih ediyorlar.   Promosyon sektörü, ürünlerin tamamına yakının yurt dışından dolar üzerinden gelmesi nedeniyle zor durumda. Sektörün büyük kısmı Çin'den ithal edilen ürünlerden oluşuyor. Bu ürünler, fiyatların ucuz olması sebebiyle tercih ediliyor. Saat mekanizmaları, plastik hammaddesi, bilgisayar depolama ürünleri ithal yollarda geldiği için dövizdeki küçük bir değişim ithalatçıyı etkiliyor. Aralık ayının ortalarına gelinmesine rağmen promosyon firmaları umdukları siparişi alamadı.   Artan kurlara rağmen Nevşehir'deki sektör temsilcileri fiyatları yükseltmek istemese de satışlar beklenilen düzeyde değil.  
Yılbaşında dağıtılan promosyon ürünleri artan dolar kurundan etkilendi.

Yılbaşında dağıtılan promosyon ürünleri artan dolar kurundan etkilendi.

 

Yılbaşının yaklaşması ile firmaların reklam ve tanıtım için tercih ettikleri yollardan biri olan promosyon ürünleri sipariş edilmeye başladı.

 

Yıllar önce neredeyse kalem, çakmak ve ajandadan ibaret olan promosyon sektörü bugün, tişörtten ayakkabıya, termostan taşınabilir disk ve bilgisayarlara kadar yüzlerce çeşit ürünü kapsıyor. Kurumlar hem tanıtım amacıyla, hem de müşterilerin ilgisini çekmek için birbirinden ilginç ürünleri tercih ediyorlar.

 

Promosyon sektörü, ürünlerin tamamına yakının yurt dışından dolar üzerinden gelmesi nedeniyle zor durumda. Sektörün büyük kısmı Çin'den ithal edilen ürünlerden oluşuyor. Bu ürünler, fiyatların ucuz olması sebebiyle tercih ediliyor. Saat mekanizmaları, plastik hammaddesi, bilgisayar depolama ürünleri ithal yollarda geldiği için dövizdeki küçük bir değişim ithalatçıyı etkiliyor. Aralık ayının ortalarına gelinmesine rağmen promosyon firmaları umdukları siparişi alamadı.

 

Artan kurlara rağmen Nevşehir'deki sektör temsilcileri fiyatları yükseltmek istemese de satışlar beklenilen düzeyde değil.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.