Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Ramazan pidesi fiyatları belli oldu

GÜNCEL 04.05.2019 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Ramazan pidesi fiyatları belli oldu

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, ramazan pidesinde uygulanacak fiyat tarifesini açıkladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, ramazan pidesinde uygulanacak fiyat tarifesini açıkladı.  Bir süredir ramazan pidesinde yumurta fiyatı konusundaki belirsizliğin giderildiğini kaydeden Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, 250 gram pidenin tek yumurta katkısı ile 1 TL 80 kuruşa, çiftli, çift yumurtalı pidenin ise 3 TL 60 kuruşa satışa sunulacağını söyledi. Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin, Nevşehir halkının ve oda üyelerinin ramazan ayını da kutlayan Başkan Dipici, ramazan ayında denetimlerin sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.
Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, ramazan pidesinde uygulanacak fiyat tarifesini açıkladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, ramazan pidesinde uygulanacak fiyat tarifesini açıkladı. 


Bir süredir ramazan pidesinde yumurta fiyatı konusundaki belirsizliğin giderildiğini kaydeden Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, 250 gram pidenin tek yumurta katkısı ile 1 TL 80 kuruşa, çiftli, çift yumurtalı pidenin ise 3 TL 60 kuruşa satışa sunulacağını söyledi.
Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin, Nevşehir halkının ve oda üyelerinin ramazan ayını da kutlayan Başkan Dipici, ramazan ayında denetimlerin sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.