Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Rock and Water Eğitimi Verildi

NEVŞEHİR 15.10.2018 - 07:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Rock and Water Eğitimi Verildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda Rock and Water bir günlük giriş eğitimi verildi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda düzenlenen eğitime kadınların büyük ilgisinin olması dikkatlerden kaçmadı. Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi tarafından düzenlenen eğitimi şuana kadar 70 bin eğitmen ve 30’dan fazla ülke kullanıyor.   Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi bir ilke daha imza attı. Hollanda Gadaku Enstitüsü ve Atlantis Eğitim ortaklığı ile Türkiye’de ilk gerçekleştirilen ”Rock and Water” bir günlük giriş (edit) eğitimi, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile spor kompleksinde teorik ve atölye çalışmaları ile gerçekleştirildi.   Rock and Water, Freerk Ykema tarafından Hollanda’da geliştirilen bir psiko-fizik gelişim programıdır. 1997 yılında eğitim sistemi olarak geliştirilmiştir. Şu anda yaklaşık 70 bin eğitmen ile 30'dan fazla ülkede kullanılmaktadır. Bu yıl eğitim: Hollanda, Belçika, Almanya, Fransa, İngiltere, Karayipler, Fiji, Yeni Zelanda, Avustralya, Tayvan, Çin, Meksika, Peru, Türkiye verilmektedir.   Rock and Water 3 günlük eğitim programı ile Türkiye’de ilk sertifikalı eğitmenler Atlantis eğitim aracılığı ile Nevşehir’den çıkacak.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda Rock and Water bir günlük giriş eğitimi verildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda düzenlenen eğitime kadınların büyük ilgisinin olması dikkatlerden kaçmadı. Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi tarafından düzenlenen eğitimi şuana kadar 70 bin eğitmen ve 30’dan fazla ülke kullanıyor.

 

Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi bir ilke daha imza attı. Hollanda Gadaku Enstitüsü ve Atlantis Eğitim ortaklığı ile Türkiye’de ilk gerçekleştirilen ”Rock and Water” bir günlük giriş (edit) eğitimi, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile spor kompleksinde teorik ve atölye çalışmaları ile gerçekleştirildi.

 

Rock and Water, Freerk Ykema tarafından Hollanda’da geliştirilen bir psiko-fizik gelişim programıdır. 1997 yılında eğitim sistemi olarak geliştirilmiştir. Şu anda yaklaşık 70 bin eğitmen ile 30'dan fazla ülkede kullanılmaktadır. Bu yıl eğitim: Hollanda, Belçika, Almanya, Fransa, İngiltere, Karayipler, Fiji, Yeni Zelanda, Avustralya, Tayvan, Çin, Meksika, Peru, Türkiye verilmektedir.

 

Rock and Water 3 günlük eğitim programı ile Türkiye’de ilk sertifikalı eğitmenler Atlantis eğitim aracılığı ile Nevşehir’den çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.