Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sabah namazı buluşması yapıldı

GÜNCEL 04.01.2020 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de sabah namazı buluşması yapıldı

Nevşehir Altınoluk Caminde sabah namazı gençlik buluşması ve Hatim duası yapıldı.
  Altınoluk Caminde düzenlenen sabah namazı buluşmasına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazı ve Hatim duasının yapılmasının ardından ise cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, “Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve hatim duasında 7'den 70'e genç kardeşlerimizle gönüllerimiz de dualarımız da birdi.  İslamiyet'in sancaktarı Türkiye'yi, birlik ve beraberlik içerisinde Rabbimiz her daim muzaffer eylesin. Namazımızın ardından hemşerilerimize çorba ikram ettik” dedi.
Nevşehir Altınoluk Caminde sabah namazı gençlik buluşması ve Hatim duası yapıldı.

 

Altınoluk Caminde düzenlenen sabah namazı buluşmasına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazı ve Hatim duasının yapılmasının ardından ise cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, “Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve hatim duasında 7'den 70'e genç kardeşlerimizle gönüllerimiz de dualarımız da birdi.  İslamiyet'in sancaktarı Türkiye'yi, birlik ve beraberlik içerisinde Rabbimiz her daim muzaffer eylesin. Namazımızın ardından hemşerilerimize çorba ikram ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.