Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Safiye Soyman ve Faik Öztürk rüzgarı esti

KÜLTÜR-SANAT 07.03.2019 - 00:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Safiye Soyman ve Faik Öztürk rüzgarı esti

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Nevşehirli hayranlarıyla buluştu.
  8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği çerçevesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından organize edilen ücretsiz konserde Safiye Soyman ile Faik Öztürk Nevşehirlilerle bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Nevşehirli hayranlarıyla buluştu. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlenen Kadınlar Günü Programı'na AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyesi adayları, Üniversiteli öğrenciler katılırken salon, Nevşehirli hanımlarla doldu taştı.    Programa eşi Melek Arı hanımefendi ile birlikte katılan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, ikiliye teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında "Başımızın tacı olan tüm bayanlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun" diyen Başkan Adayı Rasim Arı, "Bu şehirde 2 kesime pozitif ayrıcalık göstereceğiz birincisi kadınlamız diğeri ise gençlerimiz... Biz bu iki kesimede özellikle hak ettikleri değeri vereceğiz, onlara imkanlar ve fırsatlar sunacağız" dedi.   NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konseri 2000'den fazla vatandaş izlerken Faik Öztürk ve Safiye Soyman'a şarkılarda eşlik ettiler... Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Safiye Soyman, engellilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Programda ilk olarak sahneye çıkan Faik Öztürk sevilen türkülerini Nevşehirli hanımlar için seslendirdi. Ardından sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman sahne alarak birbirinden değerli eserlerini kadınlar için seslendirdi. Ekranların sevilen ikilisi öncelikle hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, onlara sağlık ve mutluluk dilediler. Programı beğeni ile izleyen hanımlar hep bir ağızdan coşkuyla şarkılara eşlik ettiler, ikilinin yaptığı esprilere gülerek stres attılar.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Nevşehirli hayranlarıyla buluştu.

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği çerçevesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından organize edilen ücretsiz konserde Safiye Soyman ile Faik Öztürk Nevşehirlilerle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Nevşehirli hayranlarıyla buluştu.



Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlenen Kadınlar Günü Programı'na AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyesi adayları, Üniversiteli öğrenciler katılırken salon, Nevşehirli hanımlarla doldu taştı. 
 


Programa eşi Melek Arı hanımefendi ile birlikte katılan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, ikiliye teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında "Başımızın tacı olan tüm bayanlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun" diyen Başkan Adayı Rasim Arı, "Bu şehirde 2 kesime pozitif ayrıcalık göstereceğiz birincisi kadınlamız diğeri ise gençlerimiz... Biz bu iki kesimede özellikle hak ettikleri değeri vereceğiz, onlara imkanlar ve fırsatlar sunacağız" dedi.
 


NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konseri 2000'den fazla vatandaş izlerken Faik Öztürk ve Safiye Soyman'a şarkılarda eşlik ettiler... Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Safiye Soyman, engellilerle bol bol fotoğraf çektirdi.



Programda ilk olarak sahneye çıkan Faik Öztürk sevilen türkülerini Nevşehirli hanımlar için seslendirdi. Ardından sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman sahne alarak birbirinden değerli eserlerini kadınlar için seslendirdi. Ekranların sevilen ikilisi öncelikle hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, onlara sağlık ve mutluluk dilediler. Programı beğeni ile izleyen hanımlar hep bir ağızdan coşkuyla şarkılara eşlik ettiler, ikilinin yaptığı esprilere gülerek stres attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.