MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sağlıklı yaşam için pedal çevrilecek

SAĞLIK 02.08.2019 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de sağlıklı yaşam için pedal çevrilecek

Nevşehir Belediyesi tarafından kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 03 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir protokolü ve vatandaşlar birlikte pedal çevirecek.
  Nevşehir Belediyesi tarafından kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 03 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir protokolü ve vatandaşlar birlikte pedal çevirecek.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği 03 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Şehitlik Parkı karşısında bulunan Mezarlıklar Müdürlüğü önünden başlayacak. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve protokol üyelerinin de katılacağı etkinlik Hükümet Konağı önünde son bulacak. Burada ise Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.   7’den 77’e dileyen herkesin katılabileceği etkinlikte bisikleti olmayan vatandaşlar için Nevşehir Belediyesi tarafından emanet bisiklet verilecek. Ücretsiz olarak kullanılacak bisikletler, etkinlik sonunda teslim edilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 03 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir protokolü ve vatandaşlar birlikte pedal çevirecek.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından kentte bisiklet kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 03 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir protokolü ve vatandaşlar birlikte pedal çevirecek.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği 03 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Şehitlik Parkı karşısında bulunan Mezarlıklar Müdürlüğü önünden başlayacak. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve protokol üyelerinin de katılacağı etkinlik Hükümet Konağı önünde son bulacak. Burada ise Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

 

7’den 77’e dileyen herkesin katılabileceği etkinlikte bisikleti olmayan vatandaşlar için Nevşehir Belediyesi tarafından emanet bisiklet verilecek. Ücretsiz olarak kullanılacak bisikletler, etkinlik sonunda teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.