Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sahte Para ile Benzin Alan Şahıs Yakalandı

İLÇELER 08.05.2017 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sahte Para ile Benzin Alan Şahıs Yakalandı

Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan bir benzinliğe dün akşam saatlerinde gelen 58 UH 635 plakalı bir araç ve içerisindeki 2 kişi, araçlarına 20 TL lik benzin aldı.
Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan bir benzinliğe dün akşam saatlerinde  gelen 58 UH 635 plakalı bir araç ve içerisindeki 2 kişi, araçlarına 20 TL lik benzin aldı.   Benzinlikte görevliye 100 TL para veren şahıslar 80 TL para üstünü aldıktan sonra benzinlikten ayrıldı.  Parayı daha sonra kontrol eden benzinlik görevlisi, benzin karşılığı kendisine verilen paranın sahte olduğunu fark edince durumu Ürgüp ilçe jandarma ekiplerine haber verdi.   Bunun üzerine harekete geçen Ürgüp ilçe jandarma ekipleri, sahte parayla benzin aldığı belirtilen otomobilin plakasını Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Avanos Ekiplerine bildirdi.   Daha sonra araç Avanos ilçesinde bir lokanta yakınında park edilmiş halde bulundu. Polis ekipleri araç yakınlarında bekledikten bir süre sonra araca binmek üzere iken Çağlar Y. (32) ve Hakan T. İsimli şahısları kıskıvrak yakaladı.   Avanos ilçe emniyet müdürlüğünde yapılan üst aramalarında üzerlerinde 30 adet 100 TL’lik toplam 3000 TL para ele geçirildi.   Şahıslar hakkında piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla yasal işlem başlatıldı.
Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan bir benzinliğe dün akşam saatlerinde gelen 58 UH 635 plakalı bir araç ve içerisindeki 2 kişi, araçlarına 20 TL lik benzin aldı.

Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Kasabasında bulunan bir benzinliğe dün akşam saatlerinde  gelen 58 UH 635 plakalı bir araç ve içerisindeki 2 kişi, araçlarına 20 TL lik benzin aldı.

 

Benzinlikte görevliye 100 TL para veren şahıslar 80 TL para üstünü aldıktan sonra benzinlikten ayrıldı.  Parayı daha sonra kontrol eden benzinlik görevlisi, benzin karşılığı kendisine verilen paranın sahte olduğunu fark edince durumu Ürgüp ilçe jandarma ekiplerine haber verdi.

 

Bunun üzerine harekete geçen Ürgüp ilçe jandarma ekipleri, sahte parayla benzin aldığı belirtilen otomobilin plakasını Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Avanos Ekiplerine bildirdi.

 

Daha sonra araç Avanos ilçesinde bir lokanta yakınında park edilmiş halde bulundu. Polis ekipleri araç yakınlarında bekledikten bir süre sonra araca binmek üzere iken Çağlar Y. (32) ve Hakan T. İsimli şahısları kıskıvrak yakaladı.

 

Avanos ilçe emniyet müdürlüğünde yapılan üst aramalarında üzerlerinde 30 adet 100 TL’lik toplam 3000 TL para ele geçirildi.

 

Şahıslar hakkında piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.