Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sazlıkda Yangın Çıktı

İLÇELER 11.11.2016 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sazlıkda Yangın Çıktı

Nevşehir Gülşehir Tuzköy Mahallesinde Yangın Çıktı. Yangına müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.
Nevşehir Gülşehir Tuzköy Mahallesinde Yangın Çıktı. Yangına müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.           Tuzköy mahallesi öz kanalında çıkan yangın Gülşehir itfaiye ekipleri müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.     Tuzköy mahallesi afad evleri yakınlarında Saat 14:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.     Ağaçlık ve sazlık alanda çıkan, Rüzgarın da etkisiyle alanı saran yangına, Gülşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 2 İtfaiye aracıyla birlikte yangına müdahale ederek yangını söndürdüler.             Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda korkulan olmadı yangın Afad evlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangın nedeniyle soğutma çalışmalarını tamamlayan ekipler, çıkan yangının yeniden çıkma ihtimaline karşı bölgede önlem aldılar.    
Nevşehir Gülşehir Tuzköy Mahallesinde Yangın Çıktı. Yangına müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.

Nevşehir Gülşehir Tuzköy Mahallesinde Yangın Çıktı. Yangına müdahale edilerek büyümeden söndürüldü.

       

 

Tuzköy mahallesi öz kanalında çıkan yangın Gülşehir itfaiye ekipleri müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

 

 

Tuzköy mahallesi afad evleri yakınlarında Saat 14:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

 

Ağaçlık ve sazlık alanda çıkan, Rüzgarın da etkisiyle alanı saran yangına, Gülşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 2 İtfaiye aracıyla birlikte yangına müdahale ederek yangını söndürdüler.
       

 

 

Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda korkulan olmadı yangın Afad evlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Çok sayıda ağacın zarar gördüğü yangın nedeniyle soğutma çalışmalarını tamamlayan ekipler, çıkan yangının yeniden çıkma ihtimaline karşı bölgede önlem aldılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.