Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Seçmenlerin En Küçüğü

NEVŞEHİR 16.04.2017 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Seçmenlerin En Küçüğü

16 Nisan 2017 Referandumunun’ da oy kullanan en küçük seçmen 14 aylık olan Zeynep Miray Keser oldu.
16 Nisan 2017 Referandumunun’ da oy kullanan en küçük seçmen 14 aylık olan Zeynep Miray Keser oldu.   Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, oy kullanmaya 14 aylık olan kızı Zeynep Miray Keser ile sandığa gitti. Oyunu kullanan Keser, oy zarfını kızı ile beraber sandığa attı.   Keser “Her Türk vatandaşının bir görevi olan oy kullanma hakkını küçük yaştan itibaren çocuklarımıza öğretmemiz ve anlatmamız gerektiğine, oy kullanmanın ne kadar önemli olduğunun vurgulanmasının ve htirilmesinin gerekliliğine inanıyorum” diye konuştu. Zeynep Miray’ın zarfı sandığa atarken ki görüntüleri herkesi hem güldürdü hem de çok sevindirdi. Keser konuşmasını “Referandum sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve tüm Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek sonlandırdı.  
16 Nisan 2017 Referandumunun’ da oy kullanan en küçük seçmen 14 aylık olan Zeynep Miray Keser oldu.

16 Nisan 2017 Referandumunun’ da oy kullanan en küçük seçmen 14 aylık olan Zeynep Miray Keser oldu.

 

Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, oy kullanmaya 14 aylık olan kızı Zeynep Miray Keser ile sandığa gitti. Oyunu kullanan Keser, oy zarfını kızı ile beraber sandığa attı.

 

Keser “Her Türk vatandaşının bir görevi olan oy kullanma hakkını küçük yaştan itibaren çocuklarımıza öğretmemiz ve anlatmamız gerektiğine, oy kullanmanın ne kadar önemli olduğunun vurgulanmasının ve htirilmesinin gerekliliğine inanıyorum” diye konuştu.

Zeynep Miray’ın zarfı sandığa atarken ki görüntüleri herkesi hem güldürdü hem de çok sevindirdi.

Keser konuşmasını “Referandum sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve tüm Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.