Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Selin Bıraktığı İzler Siliniyor

GÜNCEL 31.05.2018 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Selin Bıraktığı İzler Siliniyor

Nevşehir’de dün etkili olan aşırı yağışın neden olduğu Selin bıraktığı izler, Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından siliniyor.
  Şehir merkezinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 40 dakika süre ile aşırı yağışlar sonrasında oluşan sel, Ürgüp-Nevşehir Karayolu üzerinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmuştu.   Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) ekipleri, etkili olan aşırı yağışlarla meydana gelen selin bıraktığı olumsuz izlerin temizlenmesi çalışmalarına başladılar.
Nevşehir’de dün etkili olan aşırı yağışın neden olduğu Selin bıraktığı izler, Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından siliniyor.

 

Şehir merkezinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 40 dakika süre ile aşırı yağışlar sonrasında oluşan sel, Ürgüp-Nevşehir Karayolu üzerinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmuştu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) ekipleri, etkili olan aşırı yağışlarla meydana gelen selin bıraktığı olumsuz izlerin temizlenmesi çalışmalarına başladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.