MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sessizlik sürüyor

SİYASET 25.01.2021 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de sessizlik sürüyor

Nevşehir’de Belediye Başkanı Rasim Arı ile ilgili sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan söylentilerin ardından sessiz bekleyiş sürüyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifa ettiği söylentilerinin ardından tam 5 gün geçti. Son olarak dün akşam saatlerinde basın ve kamuoyuna açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklamasında, “Partimin ve benim dışımdaki açıklamalara lütfen itibar etmeyin” ifadelerine yer vermesinin ardından Nevşehir kamuoyunda gözler AK Parti Nevşehir teşkilatına ve AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye çevrildi.   Nevşehir ile ilgili çıkan ve sosyal medyanın yanı sıra bazı haber sitelerinde çıkan haberlere karşın AK Parti Nevşehir teşkilatının yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin neden sessiz kaldığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın açıklamaları sonrasında Nevşehir kamuoyu bir nebze bilgilenirken kamuoyu AK Parti Nevşehir teşkilatına, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin de bir açıklama yapmasını bekliyor.
Nevşehir’de Belediye Başkanı Rasim Arı ile ilgili sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan söylentilerin ardından sessiz bekleyiş sürüyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifa ettiği söylentilerinin ardından tam 5 gün geçti. Son olarak dün akşam saatlerinde basın ve kamuoyuna açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı açıklamasında, “Partimin ve benim dışımdaki açıklamalara lütfen itibar etmeyin” ifadelerine yer vermesinin ardından Nevşehir kamuoyunda gözler AK Parti Nevşehir teşkilatına ve AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye çevrildi.

 

Nevşehir ile ilgili çıkan ve sosyal medyanın yanı sıra bazı haber sitelerinde çıkan haberlere karşın AK Parti Nevşehir teşkilatının yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin neden sessiz kaldığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın açıklamaları sonrasında Nevşehir kamuoyu bir nebze bilgilenirken kamuoyu AK Parti Nevşehir teşkilatına, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin de bir açıklama yapmasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.