Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Şiddetli Rüzgara Dikkat !

NEVŞEHİR 07.01.2017 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Şiddetli Rüzgara Dikkat !

Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve neden olabileceği soba gazı zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.
Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve neden olabileceği soba gazı zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.   İç Anadolu'da ve şuan ilçemiz genelinde gece saatlerinden itibaren rüzgarın batı kesimlerden başlayarak etkisini artırmasının tahmin edildiği ve kuvvetli rüzgarla birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.   Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren rüzgarın batı kesimlerden başlayarak etkisini artırmasının beklendiği belirtildi.   Hava şartlarının el verişsiz olduğu günlerde soba zehirlenmelerine karşı herkesi bilinçli ve duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz. Komşularınızı, yakınlarınızı, özellikle ileri yaşta olupta yaşayan kişilerinizi takip ediniz, yoklayınız bazen saniyeler olumsuz bir durum karşısında hayat kurtarmanıza yardımcı olabilir.   Rüzgarın bölge genelinde kuvvetlice (30 - 70 kilometre/saat) esmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, "Kuvvetli rüzgarla birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısına yer verildi.   Edinilen bilgilere göre Nevşehir Kapalı Pazaryerinin çatısında şiddetli rüzgarın etkisi ile plastik levhaların araçların ve insanların üzerlerine uçtu öğrenildi. Nevşehir'de şiddetli rüzgar etkisi ile çarşı merkezinde ve mahallelerde reklam levhası, kremit, çatılardaki bazı taş ve tahta parçalarının uçması dikkate alınarak halkımızın daha dikkatli olmalıdır. 
Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve neden olabileceği soba gazı zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve neden olabileceği soba gazı zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

 

İç Anadolu'da ve şuan ilçemiz genelinde gece saatlerinden itibaren rüzgarın batı kesimlerden başlayarak etkisini artırmasının tahmin edildiği ve kuvvetli rüzgarla birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren rüzgarın batı kesimlerden başlayarak etkisini artırmasının beklendiği belirtildi.

 

Hava şartlarının el verişsiz olduğu günlerde soba zehirlenmelerine karşı herkesi bilinçli ve duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz. Komşularınızı, yakınlarınızı, özellikle ileri yaşta olupta yaşayan kişilerinizi takip ediniz, yoklayınız bazen saniyeler olumsuz bir durum karşısında hayat kurtarmanıza yardımcı olabilir.

 

Rüzgarın bölge genelinde kuvvetlice (30 - 70 kilometre/saat) esmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, "Kuvvetli rüzgarla birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısına yer verildi.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir Kapalı Pazaryerinin çatısında şiddetli rüzgarın etkisi ile plastik levhaların araçların ve insanların üzerlerine uçtu öğrenildi. Nevşehir'de şiddetli rüzgar etkisi ile çarşı merkezinde ve mahallelerde reklam levhası, kremit, çatılardaki bazı taş ve tahta parçalarının uçması dikkate alınarak halkımızın daha dikkatli olmalıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.