Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sınav Jokeri Polis Ekiplerince Yakalandı

ASAYİŞ 06.06.2018 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sınav Jokeri Polis Ekiplerince Yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavlarında joker olarak tabir edilen bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) sınavlarında joker olarak tabir edilen bir şahsın Nevşehir’de olduğu ve başkasının yerine sınava gireceğinin bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmada otobüs terminalinde eşkale uygun M.Ç. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ç. emniyetteki ifadesinde Şanlıurfa’dan Nevşehir’e geldiğini belirtirken Nevşehir’den de Antalya ve Erzurum’a joker olarak Ö.K. ve F.B.’nin başka şahıslar adına sınava gireceğini itiraf ettiği öğrenildi.   Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ç.’ye resmi belgede sahtecilik suçundan yasal işlem yapıldığı bildirildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavlarında joker olarak tabir edilen bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) sınavlarında joker olarak tabir edilen bir şahsın Nevşehir’de olduğu ve başkasının yerine sınava gireceğinin bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmada otobüs terminalinde eşkale uygun M.Ç. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ç. emniyetteki ifadesinde Şanlıurfa’dan Nevşehir’e geldiğini belirtirken Nevşehir’den de Antalya ve Erzurum’a joker olarak Ö.K. ve F.B.’nin başka şahıslar adına sınava gireceğini itiraf ettiği öğrenildi.

 

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ç.’ye resmi belgede sahtecilik suçundan yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.