MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sınav Skandalı

NEVŞEHİR 03.10.2016 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sınav Skandalı

Nevşehir’de , Adliyeye Zabıt Katibi olarak alınan FETÖ Ablasına çok düşük bir KPSS puanı ile başvuran kişye adliye mülakatında yüksek puan Verildi Mi?
Nevşehir’de , Adliyeye Zabıt Katibi olarak alınan FETÖ Ablasına çok düşük bir KPSS puanı ile başvuran kişye adliye mülakatında yüksek  puan Verildi Mi?     Nevşehir’de bir skandal daha Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde FETÖ'nün muhasebe işiyle uğraşan ve tutuklanan Yalçın Çoşkun’un eşinin zabıt katibi olarak girmek için KPSS notunun düşük olmasına rağmen adliye mülakatında yüksek puan verildiği iddia edildi.     Adalet Mülkün Temeli sözünün en çok olması gereken bir kurumda adaletli davranılıp davranılmadığı orada da vatandaşların mağdur edildiği söylenirken bazı sorular da cevap bekliyor.     İşte cevap bekleyen sorular  ?   Nevşehir Adliyesinde 2010 yılından bu yana Zabıt Katibi alımında kaç kişi işe alındı ?     Nevşehir Adliyesinde mülakat ile Zabıt Katibi alınırken Mülakat Komisyon üyeleri kimlerdir?     Mülakat Komisyon üyelerinden kimler FETÖ’den ihraç edildi ? Kurul üyeleri ihraç edildiyse işe alınanlar ve halen Nevşehir Adliyesinde görev yapan Z.katipleri irdeleniyor mu ?     Z.Katibi Adayları Mülakata alınırken ön soruşturma yapılıyor mu ? Yapılmıyorsa neden?     İlgili komisyonda ve başka illerde fetöcü olduğu iddia edilen kaç kişiye sınav kazandırıldı?     Nevşehir’de FETÖ ile mücadele edilmeyip Türkiye'ye ve Türk Milletine ihanet mi ediliyor?
Nevşehir’de , Adliyeye Zabıt Katibi olarak alınan FETÖ Ablasına çok düşük bir KPSS puanı ile başvuran kişye adliye mülakatında yüksek puan Verildi Mi?

Nevşehir’de , Adliyeye Zabıt Katibi olarak alınan FETÖ Ablasına çok düşük bir KPSS puanı ile başvuran kişye adliye mülakatında yüksek  puan Verildi Mi?

 

 

Nevşehir’de bir skandal daha Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde FETÖ'nün muhasebe işiyle uğraşan ve tutuklanan Yalçın Çoşkun’un eşinin zabıt katibi olarak girmek için KPSS notunun düşük olmasına rağmen adliye mülakatında yüksek puan verildiği iddia edildi.

 

 

Adalet Mülkün Temeli sözünün en çok olması gereken bir kurumda adaletli davranılıp davranılmadığı orada da vatandaşların mağdur edildiği söylenirken bazı sorular da cevap bekliyor.

 

 

İşte cevap bekleyen sorular  ?

 

Nevşehir Adliyesinde 2010 yılından bu yana Zabıt Katibi alımında kaç kişi işe alındı ?

 

 

Nevşehir Adliyesinde mülakat ile Zabıt Katibi alınırken Mülakat Komisyon üyeleri kimlerdir?

 

 

Mülakat Komisyon üyelerinden kimler FETÖ’den ihraç edildi ? Kurul üyeleri ihraç edildiyse işe alınanlar ve halen Nevşehir Adliyesinde görev yapan Z.katipleri irdeleniyor mu ?

 

 

Z.Katibi Adayları Mülakata alınırken ön soruşturma yapılıyor mu ? Yapılmıyorsa neden?

 

 

İlgili komisyonda ve başka illerde fetöcü olduğu iddia edilen kaç kişiye sınav kazandırıldı?

 

 

Nevşehir’de FETÖ ile mücadele edilmeyip Türkiye'ye ve Türk Milletine ihanet mi ediliyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.