MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sinir Krizi Geçiren Kişi Boğazına Bıçak Dayadı

NEVŞEHİR 09.03.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sinir Krizi Geçiren Kişi Boğazına Bıçak Dayadı

Nevşehir’de bunalıma giren bir şahıs boğazına bıçak taradı.
Nevşehir’de bunalıma giren bir şahıs boğazına bıçak taradı.   BOĞAZINA BIÇAK DAYADI Edinilen bilgilere göre ; Nevşehir Mehmet Akif Ersoy mahallesi Yeni Toki de iddiaya göre ailesi ile tartışan Y.A. boğazına bıçak dayayarak kendini öldürmeye kalkıştı.   İhbar üzerine Nevşehir polis ekipleri, olay yerine intikal ederek. Boğazına bıçak dayayan Y.A. yı ikna etmeye çalıştılar.   Polislerin müdahalesi sonucuelindeki bıçağı alınan Y.A yı etkisiz hale getirerek karakola götürdüler.    
Nevşehir’de bunalıma giren bir şahıs boğazına bıçak taradı.

Nevşehir’de bunalıma giren bir şahıs boğazına bıçak taradı.

 

BOĞAZINA BIÇAK DAYADI

Edinilen bilgilere göre ; Nevşehir Mehmet Akif Ersoy mahallesi Yeni Toki de iddiaya göre ailesi ile tartışan Y.A. boğazına bıçak dayayarak kendini öldürmeye kalkıştı.

 

İhbar üzerine Nevşehir polis ekipleri, olay yerine intikal ederek. Boğazına bıçak dayayan Y.A. yı ikna etmeye çalıştılar.

 

Polislerin müdahalesi sonucuelindeki bıçağı alınan Y.A yı etkisiz hale getirerek karakola götürdüler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.