Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sivil Havacılık Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 13.04.2017 - 16:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sivil Havacılık Toplantısı Yapıldı

Yapılan bir toplantı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini masaya yatırıldı.
Yapılan bir toplantı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini masaya yatırıldı.   AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici katılımı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini konuşuldu.   Kapadokya bölgesinde ilk olarak 1984'te başlayan sıcak hava balonu uçuşları, bölgenin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkılar sağladı.   AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada;  Bu sektörde hizmet veren turizmcilerimiz, acentalarımız üstün gayretle çalışıyor, emeklerini esirgemiyor; kendilerine teşekkür ediyorum. Sivil havacılık hizmetleri, turizm faaliyetleri ekonomik ve siyasi istikrarla büyüyen, gelişen sektördür. #GüçlüTürkiyeİçinEvet 16 Nisan'da #Evet oylarıyla siyasi istikrarı,güçlü ekonomiyi ve mutlu yarınları hep birlikte güvence altına alacağız. Milletimiz kazanacak. Siz değerli katılımcılarımızın huzurunda, yerli ve yabancı konuklarımızı eşsiz güzelliklerin diyarı #Kapadokya 'mıza davet ediyorum #EVET dedi
Yapılan bir toplantı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini masaya yatırıldı.

Yapılan bir toplantı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini masaya yatırıldı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici katılımı ile 'dünyanın en güvenilir hava aracı, sıcak hava balonu' sektörünün ihtiyaçlarını ve geleceğini konuşuldu.

 

Kapadokya bölgesinde ilk olarak 1984'te başlayan sıcak hava balonu uçuşları, bölgenin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkılar sağladı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada;  Bu sektörde hizmet veren turizmcilerimiz, acentalarımız üstün gayretle çalışıyor, emeklerini esirgemiyor; kendilerine teşekkür ediyorum. Sivil havacılık hizmetleri, turizm faaliyetleri ekonomik ve siyasi istikrarla büyüyen, gelişen sektördür. #GüçlüTürkiyeİçinEvet 16 Nisan'da #Evet oylarıyla siyasi istikrarı,güçlü ekonomiyi ve mutlu yarınları hep birlikte güvence altına alacağız. Milletimiz kazanacak. Siz değerli katılımcılarımızın huzurunda, yerli ve yabancı konuklarımızı eşsiz güzelliklerin diyarı #Kapadokya 'mıza davet ediyorum #EVET dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.