Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Siz Temizsiniz; Her Şeyi Biz Kirlettik !

NEVŞEHİR 17.07.2017 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Siz Temizsiniz; Her Şeyi Biz Kirlettik !

Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com gerçekleri cesur ve çekinmeden yazması sonrası bazı kesimlerce birilerinini adamı, şantajcılar, para için yapıyorlar, bunların derdi ne gibi laflar ile adeta haberlerin gerçeklerini irdelemeyip kenti karıştırıyorlar gibi dedikodular ile laf söyleyenler çoğalıyor.
Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com   gerçekleri cesur ve çekinmeden yazması sonrası bazı kesimlerce birilerinini adamı, şantajcılar, para için yapıyorlar, bunların derdi ne gibi laflar ile adeta haberlerin gerçeklerini irdelemeyip kenti karıştırıyorlar gibi dedikodular ile laf söyleyenler çoğalıyor. Önce işininiz düzgün yapın biz takdirde ederiz. Lale Haber olarak İşini düzgün yapanın yanında işini alavere dalavere katanın tam karşısındayız.   Nevşehir'de sorunlara dokunan bir haber sitesi olmaya devam edeceğiz. Hiç bir şeyi unutmayıp ve unutturmayacağınız da Ne Hastanedeki doktoru ne üniversitedeki çarpıklıkları nede başka kurumdaki iş yapmayan müdürleri nede halkın seçerek başa getirdiği belediye başkanlarını unutmadık unutturmayacağız sizler işinizi düzgün yapın kentte refah çoğalsın. Etrafımızdaki iller merdiven çıkar gibi birer birer yukarlara çıkarken Nevşehir neden aşağılarda kalıyor ?   BİR DOKUNUYORUZ ORTALIK KARIŞIYOR BİZ BUNA PAMUK DİYORUZ !    Nevşehir'de değer yargılarının sıfırlandığı, sahte ilişkilerin baş tacı edildiği, insanların bir birlerinin kanını emmek için fırsatı ganimet bildiği barbar çağda, akıllı kalanlar da gözden kaçmıyor.   Kadınların ve erkeklerin çeşit çeşit maskelerle dolaştığı içi boş çağda, insan ruhuna nüfuz eden saf bakışların neden anlaşılmadığı bilinmiyor.   Akıllı gibi görünen, işi gücü bir birini kandırmak ve sömürmek için yarışan insanoğlunun, dudakları uçuklatan aç gözlülüğünün psikologlarca araştırılması bekleniyor.   Sadece kazanma, sadece kendisi için yaşama zavallılığına duçar olan son çağ insanlarının, hiçbir değer yargısına da dahil olmamaları ayrı bir araştırma konusu olarak ilgilileri bekliyor.   Akıllı imiş gibi gözüken, lakin her fırsatta yanında taşıdığı maskeleri yüzüne geçirip duruma ve kişiye göre maske icat eden barbar çağın son dem insanları, demir tırnakları ile bir birinin gözünü oymaya devam ediyor.   Nevşehir'deki aç gözlülük akıl hastalığı bir salgın gibi yayılırken, bu akıl hastalığının dışında kalan nadir insanlar ise samimi bakışları ile hayatın bam telini yüreklerinde tutuyorlar. Hiç kimseye aldırmadan, alabildiğince gönüllerinin özgürlüğünü dillendiren pek çok üstün zekâlı sıra dışı insan, akıllı gibi gözüken yığınlara, samimiyetleri ve doğallıkları ile manifesto gibi bir bakış destanı hediye etmeye devam ediyorlar.    
Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com gerçekleri cesur ve çekinmeden yazması sonrası bazı kesimlerce birilerinini adamı, şantajcılar, para için yapıyorlar, bunların derdi ne gibi laflar ile adeta haberlerin gerçeklerini irdelemeyip kenti karıştırıyorlar gibi dedikodular ile laf söyleyenler çoğalıyor.

Nevşehir'de takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com   gerçekleri cesur ve çekinmeden yazması sonrası bazı kesimlerce birilerinini adamı, şantajcılar, para için yapıyorlar, bunların derdi ne gibi laflar ile adeta haberlerin gerçeklerini irdelemeyip kenti karıştırıyorlar gibi dedikodular ile laf söyleyenler çoğalıyor. Önce işininiz düzgün yapın biz takdirde ederiz. Lale Haber olarak İşini düzgün yapanın yanında işini alavere dalavere katanın tam karşısındayız.

 

Nevşehir'de sorunlara dokunan bir haber sitesi olmaya devam edeceğiz. Hiç bir şeyi unutmayıp ve unutturmayacağınız da Ne Hastanedeki doktoru ne üniversitedeki çarpıklıkları nede başka kurumdaki iş yapmayan müdürleri nede halkın seçerek başa getirdiği belediye başkanlarını unutmadık unutturmayacağız sizler işinizi düzgün yapın kentte refah çoğalsın. Etrafımızdaki iller merdiven çıkar gibi birer birer yukarlara çıkarken Nevşehir neden aşağılarda kalıyor ?

 

BİR DOKUNUYORUZ ORTALIK KARIŞIYOR BİZ BUNA PAMUK DİYORUZ ! 

 

Nevşehir'de değer yargılarının sıfırlandığı, sahte ilişkilerin baş tacı edildiği, insanların bir birlerinin kanını emmek için fırsatı ganimet bildiği barbar çağda, akıllı kalanlar da gözden kaçmıyor.

 

Kadınların ve erkeklerin çeşit çeşit maskelerle dolaştığı içi boş çağda, insan ruhuna nüfuz eden saf bakışların neden anlaşılmadığı bilinmiyor.

 

Akıllı gibi görünen, işi gücü bir birini kandırmak ve sömürmek için yarışan insanoğlunun, dudakları uçuklatan aç gözlülüğünün psikologlarca araştırılması bekleniyor.

 

Sadece kazanma, sadece kendisi için yaşama zavallılığına duçar olan son çağ insanlarının, hiçbir değer yargısına da dahil olmamaları ayrı bir araştırma konusu olarak ilgilileri bekliyor.

 

Akıllı imiş gibi gözüken, lakin her fırsatta yanında taşıdığı maskeleri yüzüne geçirip duruma ve kişiye göre maske icat eden barbar çağın son dem insanları, demir tırnakları ile bir birinin gözünü oymaya devam ediyor.

 

Nevşehir'deki aç gözlülük akıl hastalığı bir salgın gibi yayılırken, bu akıl hastalığının dışında kalan nadir insanlar ise samimi bakışları ile hayatın bam telini yüreklerinde tutuyorlar. Hiç kimseye aldırmadan, alabildiğince gönüllerinin özgürlüğünü dillendiren pek çok üstün zekâlı sıra dışı insan, akıllı gibi gözüken yığınlara, samimiyetleri ve doğallıkları ile manifesto gibi bir bakış destanı hediye etmeye devam ediyorlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.