Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sokağa çıkma kısıtlaması başladı

GÜNCEL 23.05.2020 - 00:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Korona virüs ile mücadele kapsamında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibarıyla başladı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve arife gecesi başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibarıyla başladı. Bugün sabah 10.00 ila 17.00 saatleri arasında, market, bakkal, kuruyemiş, fırın, manav, tatlıcılar açık kalacak ve vatandaşlar yürüme mesafesinde olan kendilerine yakın bakkal ve marketlerden alışverişlerini yapabilecek.   Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 24 Mayıs Pazar günü ise Nevşehir Valiliği tarafından açıklanan petrol, taksi, eczane, lastikçiler hizmet verecek.
Korona virüs ile mücadele kapsamında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibarıyla başladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve arife gecesi başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibarıyla başladı. Bugün sabah 10.00 ila 17.00 saatleri arasında, market, bakkal, kuruyemiş, fırın, manav, tatlıcılar açık kalacak ve vatandaşlar yürüme mesafesinde olan kendilerine yakın bakkal ve marketlerden alışverişlerini yapabilecek.

 

Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 24 Mayıs Pazar günü ise Nevşehir Valiliği tarafından açıklanan petrol, taksi, eczane, lastikçiler hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.