Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sokak Köpekleri Korkutuyor !

NEVŞEHİR 26.01.2017 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sokak Köpekleri Korkutuyor !

Nevşehir’de son zamanlara mahalle aralarında ve sokaklarda köpeklerin sürü halinde gezmesi çocuklar başta olmak üzere aileleri tedirgin ediyor.
Nevşehir’de son zamanlara mahalle aralarında ve sokaklarda köpeklerin sürü halinde gezmesi çocuklar başta olmak üzere aileleri tedirgin ediyor.   Sürü halinde gezen onlarca köpek yiyecek bulmaya çalışırken, evlerinden çıkan vatandaşlar çocuklarına köpek saldıracak korkusuyla yaşıyor.   Mevsim şartlarından dolayı hayvanlar aç yiyecek peşinde koşarken, vatandaşlar da köpeklerin böylesine başı boş hareket etmesinden oldukça tedirgin.   Zira günlerdir özellikle Cevher Dudayev Mahallesi Eras Blokları mevkiinde sıkça görülen başı boş köpekler korku saçıyor. Vatandaşlar bu durumdan bir hayli fazla şikayetçi.   Yaptıkları açıklamalarda; “ Sokakta yürümeye korkar olduk. Sürü halinde gezen sokak köpekleri zaman zaman kendi aralarında kavga ediyor. Şuanda yarıyıl tatili olduğundan çocuklarımız kısmen tehlikede değil. Ancak okullar açılınca çocuklarımız her an köpek saldırısıyla karşı karşıya. Zira önceki gün ilimizde başıboş köpekler bir çocuğa saldırmıştı. Bu kapsamda belediyemiz gerekeli tedbirleri alıyordur ancak bu konuda yetersiz kaldığını gözlemliyoruz. Yetkililerimizin böylesine önemli bir konu üzerinde biraz daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Umut ediyoruz ki, belediye yetkilileri vakit kaybetmeden bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturur” şeklindeki tepkilerini dile getirdiler.    
Nevşehir’de son zamanlara mahalle aralarında ve sokaklarda köpeklerin sürü halinde gezmesi çocuklar başta olmak üzere aileleri tedirgin ediyor.

Nevşehir’de son zamanlara mahalle aralarında ve sokaklarda köpeklerin sürü halinde gezmesi çocuklar başta olmak üzere aileleri tedirgin ediyor.

 

Sürü halinde gezen onlarca köpek yiyecek bulmaya çalışırken, evlerinden çıkan vatandaşlar çocuklarına köpek saldıracak korkusuyla yaşıyor.

 

Mevsim şartlarından dolayı hayvanlar aç yiyecek peşinde koşarken, vatandaşlar da köpeklerin böylesine başı boş hareket etmesinden oldukça tedirgin.

 

Zira günlerdir özellikle Cevher Dudayev Mahallesi Eras Blokları mevkiinde sıkça görülen başı boş köpekler korku saçıyor. Vatandaşlar bu durumdan bir hayli fazla şikayetçi.

 

Yaptıkları açıklamalarda; “ Sokakta yürümeye korkar olduk. Sürü halinde gezen sokak köpekleri zaman zaman kendi aralarında kavga ediyor. Şuanda yarıyıl tatili olduğundan çocuklarımız kısmen tehlikede değil. Ancak okullar açılınca çocuklarımız her an köpek saldırısıyla karşı karşıya. Zira önceki gün ilimizde başıboş köpekler bir çocuğa saldırmıştı. Bu kapsamda belediyemiz gerekeli tedbirleri alıyordur ancak bu konuda yetersiz kaldığını gözlemliyoruz. Yetkililerimizin böylesine önemli bir konu üzerinde biraz daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Umut ediyoruz ki, belediye yetkilileri vakit kaybetmeden bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturur” şeklindeki tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.