MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Sosyal Medyada Hakaret İçerikli Paylaşımda Bulunan Müdür Görevden Alındı

EĞİTİM 09.01.2017 - 15:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Sosyal Medyada Hakaret İçerikli Paylaşımda Bulunan Müdür Görevden Alındı

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.
Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından bir yıl önce yaptığı başka hesaptaki mesajı paylaşması sonrası 1 yıl geçtikten sonra Facebook tarafından  anı olarak yeniden paylaşması başına iş açtı.   Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar,“İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.   Yine sosyal Medyada bir diğer paylaşımı olan müdür İskender, 2024’te hilafetin geri geleceğini belirterek “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında Cumhuriyet’in kuruluş dönemindeki devrimleri hedef almıştı.   Sosyal Medyada İstanbul saldırısının yaşandığı yılbaşı gecesinde “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı görselleri paylaştığı için Nevşehir Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuya el koyarak İskender Çınar’ı açığa alıp soruşturma başlattıları öğrenildi. 
Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından bir yıl önce yaptığı başka hesaptaki mesajı paylaşması sonrası 1 yıl geçtikten sonra Facebook tarafından  anı olarak yeniden paylaşması başına iş açtı.

 

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar,“İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

 

Yine sosyal Medyada bir diğer paylaşımı olan müdür İskender, 2024’te hilafetin geri geleceğini belirterek “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında Cumhuriyet’in kuruluş dönemindeki devrimleri hedef almıştı.

 

Sosyal Medyada İstanbul saldırısının yaşandığı yılbaşı gecesinde “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı görselleri paylaştığı için Nevşehir Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuya el koyarak İskender Çınar’ı açığa alıp soruşturma başlattıları öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.