MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Spor Ailesinden Şehit Ömer Halisdemir’in Kabrine Ziyaret

ASAYİŞ 05.08.2016 - 23:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Spor Ailesinden Şehit Ömer Halisdemir’in Kabrine Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde Çukurkuyu Kasabasındaki Baba ocağını ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi  olarak İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde Çukurkuyu Kasabasındaki Baba ocağını ziyaret etti.       Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Ünlüer Kahraman Şehidimizin ailesine taziyelerini ileterek Kahraman Şehidimizle ne kadar övünsek azdır darbenin başarısızlıkla sonuçlanmasındaki payı büyüktür. Türkiye’nin Kaderinin farklı şekilde yazılmasına engel oldu. Şehidimiz için ne yapsak azdır diyerek Gençlik Merkezimizde öğrencilerin hazırlamış olduğu kara kalem ve ağaçtan  yakma resmi  şehidimizin ailesine hediye etti.     Şehit  Ömer Halisdemir’in Babası; Şehidimiz Türk Milletinin evladıdır. Biz o yavrumuzu Millete feda ettik. Türk Bayrağını Dalgalandırmış, Vatanını Korumuş ve kollamıştır dedi.     Baba ocağındaki ziyaretin ardından Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ailesi Şehidimiz Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde Çukurkuyu Kasabasındaki Baba ocağını ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi  olarak İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde Çukurkuyu Kasabasındaki Baba ocağını ziyaret etti.

 

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Mustafa Ünlüer Kahraman Şehidimizin ailesine taziyelerini ileterek Kahraman Şehidimizle ne kadar övünsek azdır darbenin başarısızlıkla sonuçlanmasındaki payı büyüktür. Türkiye’nin Kaderinin farklı şekilde yazılmasına engel oldu. Şehidimiz için ne yapsak azdır diyerek Gençlik Merkezimizde öğrencilerin hazırlamış olduğu kara kalem ve ağaçtan  yakma resmi  şehidimizin ailesine hediye etti.

 

 

Şehit  Ömer Halisdemir’in Babası; Şehidimiz Türk Milletinin evladıdır. Biz o yavrumuzu Millete feda ettik. Türk Bayrağını Dalgalandırmış, Vatanını Korumuş ve kollamıştır dedi.

 

 

Baba ocağındaki ziyaretin ardından Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ailesi Şehidimiz Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.