MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Sporcuların Analig Başarısı

SPOR 10.01.2017 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Sporcuların Analig Başarısı

Analig müsabakalarının başlaması ile birlikte ilimiz ev sahipliğinde ve diğer illerimizde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.
Analig müsabakalarının başlaması ile birlikte ilimiz ev sahipliğinde ve diğer illerimizde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.   Hafta sonu İlimizde Basketbol , Kayseri de Yüzme ve Voleybol, Yozgat da Badminton müsabakalarına katılan sporcularımız İlimizi Çeyrek Finallerde temsil edeceklerdir.   MÜSABAKA SONUÇLARI 6-8 Ocak tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Analig  Basketbol Grup Müsabakalarında kız takımımız Gruptan 1. olarak çıkarak çeyrek final oynamaya hak kazandı. Müsabaka  Sonuçları ; 1. gün Kırşehir  İli ile mücadele ederek   müsabakadan  41-24 galibiyetle ayrıldı 2. gün Çankırı   İli ile mücadele ederek   müsabakadan  52-14 galibiyetle ayrıldı   6-8 Ocak tarihlerinde Kayseri de yapılan Analig Voleybol Grup Müsabakalarında Kız ve Erkek takımlarımız kıyasıya mücadele ederek  Kızlar Grup Birincisi Erkekler Grup  İkincisi olarak ilimize dönmüşlerdir.     Müsabaka  Sonuçları ; KIZLAR 1. gün Yozgat İli ile mücadele ederek   müsabakadan  3-0 galibiyetle ayrıldı 2. gün Kırıkkale  İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı 3. gün Niğde İli ile mücadele ederek   müsabakadan  3-0 galibiyetle ayrıldı ERKEKLER Gün Yozgat İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı Gün Çankırı  İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı Çeyrek Finallere gitmeye hak kazanan Voleybol Kız ve Erkek Takımlarımız 10-12 Şubatta Karamanda İlimizi temsil edeceklerdir.   5-8 Ocak arası Yozgat da yapılan Analig Badminton Grup Müsabakalarında sporcularımız kıyasıya mücadele ederek grup ikincisi olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazandı.   Gün Çankırı ile mücadele eden sporcularımız 3-2 galip geldi Gün Kayseri ile mücadele eden sporcularımız 3-2 galip geldi Gün Ankara ile mücadele eden sporcularımız 5-0 mağlubiyet aldı.   6-8 Ocak tarihlerinde Kayseri de yapılan9-10 /11-12 Yaş Olimpik Kulaçlar ve Analig Yüzme müsabakaları seçmelerinde  sporcularımız kıyasıya mücadele ederek  ilimize başarılarla dönmüşlerdir.     ERKEKLER  50 m Kelebek  ve Serbest  Yaşar Tuğra Okşar 1. 100 m Sırt Selim Eke 1. 200 m Sırt Tayanç Karakaya 2. 200 m Karışık  Yaşar Tuğra Okşar 2. 50 m Sırt Tayanç Karakaya 3. 200 m Serbest Yaşar Tuğra Okşar 3. 100 m Sırt Tayanç Karakaya 4.   BAYANLAR 100 m Kurbağlama Tulca Okşar 4.  
Analig müsabakalarının başlaması ile birlikte ilimiz ev sahipliğinde ve diğer illerimizde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.

Analig müsabakalarının başlaması ile birlikte ilimiz ev sahipliğinde ve diğer illerimizde müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Hafta sonu İlimizde Basketbol , Kayseri de Yüzme ve Voleybol, Yozgat da Badminton müsabakalarına katılan sporcularımız İlimizi Çeyrek Finallerde temsil edeceklerdir.

 

MÜSABAKA SONUÇLARI

6-8 Ocak tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Analig  Basketbol Grup Müsabakalarında kız takımımız Gruptan 1. olarak çıkarak çeyrek final oynamaya hak kazandı.

Müsabaka  Sonuçları ;

1. gün Kırşehir  İli ile mücadele ederek   müsabakadan  41-24 galibiyetle ayrıldı

2. gün Çankırı   İli ile mücadele ederek   müsabakadan  52-14 galibiyetle ayrıldı

 

6-8 Ocak tarihlerinde Kayseri de yapılan Analig Voleybol Grup Müsabakalarında Kız ve Erkek takımlarımız kıyasıya mücadele ederek  Kızlar Grup Birincisi Erkekler Grup  İkincisi olarak ilimize dönmüşlerdir.

 

 

Müsabaka  Sonuçları ;

KIZLAR

1. gün Yozgat İli ile mücadele ederek   müsabakadan  3-0 galibiyetle ayrıldı

2. gün Kırıkkale  İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı

3. gün Niğde İli ile mücadele ederek   müsabakadan  3-0 galibiyetle ayrıldı

ERKEKLER

Gün Yozgat İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı

Gün Çankırı  İli ile mücadele ederek   müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı

Çeyrek Finallere gitmeye hak kazanan Voleybol Kız ve Erkek Takımlarımız 10-12 Şubatta Karamanda İlimizi temsil edeceklerdir.

 

5-8 Ocak arası Yozgat da yapılan Analig Badminton Grup Müsabakalarında sporcularımız kıyasıya mücadele ederek grup ikincisi olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazandı.

 

Gün Çankırı ile mücadele eden sporcularımız 3-2 galip geldi

Gün Kayseri ile mücadele eden sporcularımız 3-2 galip geldi

Gün Ankara ile mücadele eden sporcularımız 5-0 mağlubiyet aldı.

 

6-8 Ocak tarihlerinde Kayseri de yapılan9-10 /11-12 Yaş Olimpik Kulaçlar ve Analig Yüzme müsabakaları seçmelerinde  sporcularımız kıyasıya mücadele ederek  ilimize başarılarla dönmüşlerdir.

 

 

ERKEKLER

 50 m Kelebek  ve Serbest  Yaşar Tuğra Okşar 1.

100 m Sırt Selim Eke 1.

200 m Sırt Tayanç Karakaya 2.

200 m Karışık  Yaşar Tuğra Okşar 2.

50 m Sırt Tayanç Karakaya 3.

200 m Serbest Yaşar Tuğra Okşar 3.

100 m Sırt Tayanç Karakaya 4.

 

BAYANLAR

100 m Kurbağlama Tulca Okşar 4.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.