Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Şubesi Olan Kargo Şirketine Kayyum Atandı

NEVŞEHİR 02.02.2017 - 21:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Şubesi Olan Kargo Şirketine Kayyum Atandı

Yaşanan bazı anlaşmazlıklardan dolayı, kendi talepleri doğrultusunda Aras Kargo'ya ticari kayyum atandı.
Yaşanan bazı anlaşmazlıklardan dolayı, kendi talepleri doğrultusunda Aras Kargo'ya ticari kayyum atandı.   Aras Kargo Anonim Şirketi'ne şirketin A grubu hissedarı Evrim Aras'ın Avusturyalı azınlık ortağıyla ilgili güven ortamının kalmaması ve yabancı ortağın ortaklığın başından beri şirketin değerini düşürmeye yönelik planlı adımlar atması nedeniyle, Aras Kargo'nun büyümesine destek verecek kararların alınması hedefiyle yapmış olduğu hukuki başvurular sonuç verdi ve bugün İstanbul Anadolu 5. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından Aras Kargo’ya ticari kayyum olarak İleri Akıncı atandı.     Aras Kargo tarafından yapılan açıklamada, Evrim Aras'ın, yaşanan anlaşmazlıklar neticesinde 6 aydır yönetim kurulunun faal olarak görev yapamaması ve bu durumun şirketin günlük faaliyetlerini, özellikle kritik önem taşıyan yatırım süreçlerini ve bir Türkiye markası olan Aras Kargo'nun vizyonunu olumsuz etkilemeye başlaması üzerine konuyu ticaret mahkemelerine taşıdığı belirtilerek, tüm bunlara ilave olarak yabancı ortağın şirket içerisinde yürüttüğü planlı çalışmalarına yönelik de ek hukuki süreç çerçevede inceleneceğini de kamuoyunun bilgisine sunarız. denildi  
Yaşanan bazı anlaşmazlıklardan dolayı, kendi talepleri doğrultusunda Aras Kargo'ya ticari kayyum atandı.

Yaşanan bazı anlaşmazlıklardan dolayı, kendi talepleri doğrultusunda Aras Kargo'ya ticari kayyum atandı.

 

Aras Kargo Anonim Şirketi'ne şirketin A grubu hissedarı Evrim Aras'ın Avusturyalı azınlık ortağıyla ilgili güven ortamının kalmaması ve yabancı ortağın ortaklığın başından beri şirketin değerini düşürmeye yönelik planlı adımlar atması nedeniyle, Aras Kargo'nun büyümesine destek verecek kararların alınması hedefiyle yapmış olduğu hukuki başvurular sonuç verdi ve bugün İstanbul Anadolu 5. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından Aras Kargo’ya ticari kayyum olarak İleri Akıncı atandı.

 

 

Aras Kargo tarafından yapılan açıklamada, Evrim Aras'ın, yaşanan anlaşmazlıklar neticesinde 6 aydır yönetim kurulunun faal olarak görev yapamaması ve bu durumun şirketin günlük faaliyetlerini, özellikle kritik önem taşıyan yatırım süreçlerini ve bir Türkiye markası olan Aras Kargo'nun vizyonunu olumsuz etkilemeye başlaması üzerine konuyu ticaret mahkemelerine taşıdığı belirtilerek, tüm bunlara ilave olarak yabancı ortağın şirket içerisinde yürüttüğü planlı çalışmalarına yönelik de ek hukuki süreç çerçevede inceleneceğini de kamuoyunun bilgisine sunarız. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.