MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Suriyeliler Sıkıntısı Büyümeden Çözülmeli

NEVŞEHİR 06.07.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Suriyeliler Sıkıntısı Büyümeden Çözülmeli

ÖZEL HABER - Altı yılı aşkındır ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyelilerin gelinen bugünde bardağı taşıracak seviyede hareketler ve eylemler yaptığı herkes tarafından bilinmektedir.
ÖZEL HABER - Altı yılı aşkındır ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyelilerin gelinen bugünde bardağı taşıracak seviyede hareketler ve eylemler yaptığı herkes tarafından bilinmektedir.   Geçtiğimiz günlerde yakalanan canlı bombaların 3’ünün Suriyeli olması ve para için bu işe alet olduğu konuşulan Türkler, ihanetin en büyük örneğini sergiliyorlar. Vefadan yoksun, Allah’ın adaletinden bile bir haber olan ve mazlum maskesi altına sığınan hain bazı Suriyeliler, bu ülkeye de ihanet içinde oldukları defalarca kanıtlanmıştır.   Hal böyle iken, sınır mahallelerde halen insan kaçakçılığı yapan ve bundan para kazanmak için gecesini gündüzüne katan Türk kimliği taşıyanlar da, bu ülkeye ihanet içindedir. Ne olduğu belli olmayan kişileri sınırdan alarak, şehir merkezine kadar para karşılığında getiren Türk kimliği altına bürünmüş hainlerin bu ülkeye hiçbir yararı yoktur ve bundan sonra da olması düşünülemez…   Evine al, besle, büyüt, ekmeğini böl, aşını böl sonra çıksın birkaç hain bayramda senin aileni çarşıda patlatsın… Olacak iş değil… Allah binlerce defa Milli İstihbarat Teşkilatımızdan ve Emniyet Güçlerimizden razı olsun. Onlar büyük bir facianın önüne geçtiler. Hem de kendi hayatlarını tehlikeye atarak.     Nevşehir’de fuhuş ve uyuşturucu işinde bazı Suriyeli çeteler üremiş iş yapmaktalar emniyetimiz ve jandarma timlerimiz bu hususta çalışmalar içindeler daha geçenlerde Ortahisar beldemizde bir operasyon oldu bile …   O çete üyelerinden sokakta yalnız başına gördükleri bayanları taciz ediyor, bazı vatandaşların cebinde parası varsa alıyor. Emniyet güçlerimizin bundan ne kadar haberi var bilmiyoruz.   Ama bildiğimiz tek bir şey var… ACIYARAK ÜLKEMİZE ALDIĞIMIZ BAZI SURİYELİLER YÜZÜNDEN, KENTLERİMİZDE HANIMLARIMIZ, ANNELERİMİZ, BACILARIMIZ TEK BAŞINA SOKAKLARDA GEZEMEZ OLUŞLARIDIR…   Bu utanç verici bir tablodur. Sahip çıkıldığı yeri kendi yerinden daha fazla koruması gereken hainler, bir de çıkmış bizim vatanımızda bizim bayrağımızın altında bizlere bunu yapmamalılar, yapamazlar.   Bunu yapan Suriyeliler bulunmalı ve onları içeri alan DESTEKLEYEN Türkler de… En ağır şekilde cezalandırılmalıdır.   Yetkililer, bu konuları detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorlarsa, muhtarların dışındaki gariban ve bundan hiçbir çıkarı olmayan vatandaş hasbihal etmelidir.     
ÖZEL HABER - Altı yılı aşkındır ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyelilerin gelinen bugünde bardağı taşıracak seviyede hareketler ve eylemler yaptığı herkes tarafından bilinmektedir.

ÖZEL HABER - Altı yılı aşkındır ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyelilerin gelinen bugünde bardağı taşıracak seviyede hareketler ve eylemler yaptığı herkes tarafından bilinmektedir.

 

Geçtiğimiz günlerde yakalanan canlı bombaların 3’ünün Suriyeli olması ve para için bu işe alet olduğu konuşulan Türkler, ihanetin en büyük örneğini sergiliyorlar. Vefadan yoksun, Allah’ın adaletinden bile bir haber olan ve mazlum maskesi altına sığınan hain bazı Suriyeliler, bu ülkeye de ihanet içinde oldukları defalarca kanıtlanmıştır.

 

Hal böyle iken, sınır mahallelerde halen insan kaçakçılığı yapan ve bundan para kazanmak için gecesini gündüzüne katan Türk kimliği taşıyanlar da, bu ülkeye ihanet içindedir. Ne olduğu belli olmayan kişileri sınırdan alarak, şehir merkezine kadar para karşılığında getiren Türk kimliği altına bürünmüş hainlerin bu ülkeye hiçbir yararı yoktur ve bundan sonra da olması düşünülemez…

 

Evine al, besle, büyüt, ekmeğini böl, aşını böl sonra çıksın birkaç hain bayramda senin aileni çarşıda patlatsın…

Olacak iş değil…

Allah binlerce defa Milli İstihbarat Teşkilatımızdan ve Emniyet Güçlerimizden razı olsun. Onlar büyük bir facianın önüne geçtiler. Hem de kendi hayatlarını tehlikeye atarak.

 

 

Nevşehir’de fuhuş ve uyuşturucu işinde bazı Suriyeli çeteler üremiş iş yapmaktalar emniyetimiz ve jandarma timlerimiz bu hususta çalışmalar içindeler daha geçenlerde Ortahisar beldemizde bir operasyon oldu bile …

 

O çete üyelerinden sokakta yalnız başına gördükleri bayanları taciz ediyor, bazı vatandaşların cebinde parası varsa alıyor. Emniyet güçlerimizin bundan ne kadar haberi var bilmiyoruz.

 

Ama bildiğimiz tek bir şey var… ACIYARAK ÜLKEMİZE ALDIĞIMIZ BAZI SURİYELİLER YÜZÜNDEN, KENTLERİMİZDE HANIMLARIMIZ, ANNELERİMİZ, BACILARIMIZ TEK BAŞINA SOKAKLARDA GEZEMEZ OLUŞLARIDIR…

 

Bu utanç verici bir tablodur.

Sahip çıkıldığı yeri kendi yerinden daha fazla koruması gereken hainler, bir de çıkmış bizim vatanımızda bizim bayrağımızın altında bizlere bunu yapmamalılar, yapamazlar.

 

Bunu yapan Suriyeliler bulunmalı ve onları içeri alan DESTEKLEYEN Türkler de… En ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

 

Yetkililer, bu konuları detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorlarsa, muhtarların dışındaki gariban ve bundan hiçbir çıkarı olmayan vatandaş hasbihal etmelidir.

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.