Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Taraftar Grupları Çevik Kuvvet Polislerini Ziyaret Etti

SPOR 13.12.2016 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Taraftar Grupları Çevik Kuvvet Polislerini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören taraftar grupları Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ardından ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.
  NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören taraftar grupları Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ardından ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) öğrenim gören Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demir Spor ve Nevşehir Spor taraftar grupları Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca önderliğinde hafta sonunda İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırıyı kınamak ve polisimizin yanındayız mesajını vermek için Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunnay’ı ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını ziyaret etti. İlk olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret eden yaklaşık 70 kişilik taraftar grubu burada Emniyet Müdürü Artunay’a başsağlığı dilerken her zaman Türk polisimizin yanındayız mesajını verdiler. Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise böylesine bir günde kendilerini yalnız bırakmayan taraftar gruplarına teşekkür etti. Emniyet Müdürü Mehmet Artuna’ı ziyaret ettikten sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne “Yanıyor Yüreğim Ruhun Şad Olsun Şehidim” pankartı ve sloganlar eşliğinde yürüyen taraftar grupları daha sonra burada hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Burada bir konuşma yapan Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, “ İstanbul’da hafta sonunda Çevik Kuvvet polislerimize yapılan saldırı sonrasında baş sağlığı dilemek adına NEÜ taraftar grupları ile birlikte burada sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Gökhan Özdemir ise, “Bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşamayız. Ama biz yine hep beraber olalım. Yani futbol bizi hep böyle birleştirsin ayırmasın” dedi. Taraftar grupları adına bir açıklamada bulunan Üni BJK taraftar grup başkanı Özgür Cihan Doğan, “Bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bulunan beş taraftar grubu olarak hep birlikte bir araya gelip Emniyet Müdürümüzü ve Çevik Kuvvet polisini ziyaret ettik. İstanbul’da yaşanan vahim olayda şehit olan polislerimiz için başsağlığı dilemek aynı zamanda acılarını paylaştığımızı göstermek için buraya geldik. Böyle kötü günlerde farklı renklere gönül vermemize rağmen buluşabiliyoruz. Hepimizin tek ortak çatısı vatan ve millettir” şeklinde konuştu. 
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören taraftar grupları Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ardından ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören taraftar grupları Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ardından ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti. 


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) öğrenim gören Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demir Spor ve Nevşehir Spor taraftar grupları Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca önderliğinde hafta sonunda İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırıyı kınamak ve polisimizin yanındayız mesajını vermek için Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunnay’ı ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını ziyaret etti.


İlk olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret eden yaklaşık 70 kişilik taraftar grubu burada Emniyet Müdürü Artunay’a başsağlığı dilerken her zaman Türk polisimizin yanındayız mesajını verdiler. Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise böylesine bir günde kendilerini yalnız bırakmayan taraftar gruplarına teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Mehmet Artuna’ı ziyaret ettikten sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne “Yanıyor Yüreğim Ruhun Şad Olsun Şehidim” pankartı ve sloganlar eşliğinde yürüyen taraftar grupları daha sonra burada hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Burada bir konuşma yapan Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, “ İstanbul’da hafta sonunda Çevik Kuvvet polislerimize yapılan saldırı sonrasında baş sağlığı dilemek adına NEÜ taraftar grupları ile birlikte burada sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Gökhan Özdemir ise, “Bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşamayız. Ama biz yine hep beraber olalım. Yani futbol bizi hep böyle birleştirsin ayırmasın” dedi.


Taraftar grupları adına bir açıklamada bulunan Üni BJK taraftar grup başkanı Özgür Cihan Doğan, “Bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bulunan beş taraftar grubu olarak hep birlikte bir araya gelip Emniyet Müdürümüzü ve Çevik Kuvvet polisini ziyaret ettik. İstanbul’da yaşanan vahim olayda şehit olan polislerimiz için başsağlığı dilemek aynı zamanda acılarını paylaştığımızı göstermek için buraya geldik. Böyle kötü günlerde farklı renklere gönül vermemize rağmen buluşabiliyoruz. Hepimizin tek ortak çatısı vatan ve millettir” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.