MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ 22.09.2020 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre, Hacıbektaş’tan Nevşehir’e gelmekten olan kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attı. Takla atan kamyonette bulunan 17 yaşındaki genç kaza yerinde hayatını kaybederken yaralı 1 kişi ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Kamyona sürücüsünün ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.
Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Hacıbektaş’tan Nevşehir’e gelmekten olan kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası takla attı. Takla atan kamyonette bulunan 17 yaşındaki genç kaza yerinde hayatını kaybederken yaralı 1 kişi ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kamyona sürücüsünün ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.