Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Trafik Kazası, 1 Ölü 3 Yaralı

GÜNCEL 02.09.2017 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Trafik Kazası, 1 Ölü 3 Yaralı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
  Kaza bu sabah saat 06:30 sıralarında Ürgüp – Kayseri yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre Kayseri istikametinden gelen 58 NK 423 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.  Takla atan araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.   Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesi Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

 

Kaza bu sabah saat 06:30 sıralarında Ürgüp – Kayseri yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre Kayseri istikametinden gelen 58 NK 423 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.  Takla atan araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesi Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.