Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazası, 1 ölü, 4 yaralı

ASAYİŞ 30.10.2018 - 21:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de trafik kazası, 1 ölü, 4 yaralı

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre, Derinkuyu’dan Nevşehir’e gelmekten olan 50 FC 392 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında Nevşehir’den Derinkuyu istikametine gitmekte olan 50 AJ 760 plakalı araca çarptı. Kazada yaralananlara ilk müdahaleyi kaza yerinden geçen diğer sürücüler yaparken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara müdahalenin yapılmasının ardından yaralılardan 3’ü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde biri ise Kapadokya Hastanesinde tedavi altına alındı.  Kazada 50 FC 392 ismi öğrenilemeyen sürücü ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.   Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Derinkuyu’dan Nevşehir’e gelmekten olan 50 FC 392 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında Nevşehir’den Derinkuyu istikametine gitmekte olan 50 AJ 760 plakalı araca çarptı. Kazada yaralananlara ilk müdahaleyi kaza yerinden geçen diğer sürücüler yaparken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara müdahalenin yapılmasının ardından yaralılardan 3’ü Nevşehir Devlet Hastanesi’nde biri ise Kapadokya Hastanesinde tedavi altına alındı.  Kazada 50 FC 392 ismi öğrenilemeyen sürücü ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.