MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Tügva Öğretmenleriyle Buluştu

NEVŞEHİR 27.12.2016 - 19:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Tügva Öğretmenleriyle Buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Medeniyetler ve Düşünce Kulübü” ile “Medeniyetler ve Değerler” kulübü çalışma ve tanıtım programı yapıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Medeniyetler ve Düşünce Kulübü” ile “Medeniyetler ve Değerler” kulübü çalışma ve tanıtım programı yapıldı.     Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve okul müdürleri katıldı.     Milletvekillerimiz ve İl müdürlerimizin desteklerini esirgemediği toplantıda Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider konuşma yaptılar.     Programda konuşmalarını yapan Nevşehir milletvekili  Mustafa Açıkgöz "Tügva ile ilgili gerçekten kuruluş amacı çok kutsal çok önemli. Bu ülkede hep nesiller kayboldu 60'larda 80'lerde 28 Şubatlarda ve 15 Temmuzlarda bizim nesillerimiz kayboldu ve bu nesillere sahip çıkmak için bu vakıfların çok güçlü olmaları gerekir, bu vakıfların ayakta durması ve desteklenmesi gerekir. Tek amaçları inançlı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençleri topluma kazandırılması için ilmi, irfanı ve ahlaki duruşuyla dünyaya bakışıyla vizyonuyla ve misyonuyla iyi bir gençlik yetiştirmektir" dedi.     Programda konuşma yapan diğer vekil Ebubekir Gizligider "Biz bu nesle sahip çıkmak zorundayız. Bizim petrolümüz yok, altınımız yok, doğalgazımız yok ama gerçek altın neslimiz var. İşte bu altın nesli sizlerle birlikte hep beraber Tügva ile oluşturacağız ve Allah nasip ederse bu mücadeleyi başaracağız. Hiç kimse sakın ola karamsarlığa kapılmasın şu milleti kimse yenemeyecektir" dedi.   Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılan programda TÜGVA il temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ve Ortaokul ve Lise Koordinatörleri: Liseler için “Medeniyetler ve Düşünce ” , Ortaokullar için “Medeniyetler ve Değerler “ kulübünü tanıttı.   Edinilen bilgiye göre Milli eğitim müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Okul müdürlerine yönelik yapılan TÜGVA Tanıtım programında ,Lise ve Ortaokullarda Öğrenci Kulüpleri olan; Medeniyet ve Değerler ile Medeniyet ve Düşünce Kulüplerinin kurulması ve tüm okullarımızda teskilatlanabilmesi için organize edilmesi konusunda toplantıya katılan okul müdürlerimizden tam destek geldi.   TÜGVA İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı; TÜGVA nın amaçlarını ve okullardan gelecek gönüllü öğretmenlerle istişare edip müfredata uygun bir çalışma şekli yapabileceklerini anlattı. Belli bir takvimde zaman zaman bir araya gelerek, TÜGVA nin milli eğitim işbirliği ile ortaokul ve liselerdeki çalışmaların nasıl işleyeceğini,okul kulüplerinin amaçlarının konuşulacağı bir toplantı olacağını iletti.  
Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Medeniyetler ve Düşünce Kulübü” ile “Medeniyetler ve Değerler” kulübü çalışma ve tanıtım programı yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Medeniyetler ve Düşünce Kulübü” ile “Medeniyetler ve Değerler” kulübü çalışma ve tanıtım programı yapıldı.

 

 

Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve okul müdürleri katıldı.

 

 

Milletvekillerimiz ve İl müdürlerimizin desteklerini esirgemediği toplantıda Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider konuşma yaptılar.

 

 

Programda konuşmalarını yapan Nevşehir milletvekili  Mustafa Açıkgöz "Tügva ile ilgili gerçekten kuruluş amacı çok kutsal çok önemli. Bu ülkede hep nesiller kayboldu 60'larda 80'lerde 28 Şubatlarda ve 15 Temmuzlarda bizim nesillerimiz kayboldu ve bu nesillere sahip çıkmak için bu vakıfların çok güçlü olmaları gerekir, bu vakıfların ayakta durması ve desteklenmesi gerekir. Tek amaçları inançlı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençleri topluma kazandırılması için ilmi, irfanı ve ahlaki duruşuyla dünyaya bakışıyla vizyonuyla ve misyonuyla iyi bir gençlik yetiştirmektir" dedi.

 

 

Programda konuşma yapan diğer vekil Ebubekir Gizligider "Biz bu nesle sahip çıkmak zorundayız. Bizim petrolümüz yok, altınımız yok, doğalgazımız yok ama gerçek altın neslimiz var. İşte bu altın nesli sizlerle birlikte hep beraber Tügva ile oluşturacağız ve Allah nasip ederse bu mücadeleyi başaracağız. Hiç kimse sakın ola karamsarlığa kapılmasın şu milleti kimse yenemeyecektir" dedi.

 

Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılan programda TÜGVA il temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ve Ortaokul ve Lise Koordinatörleri: Liseler için “Medeniyetler ve Düşünce ” , Ortaokullar için “Medeniyetler ve Değerler “ kulübünü tanıttı.

 

Edinilen bilgiye göre Milli eğitim müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Okul müdürlerine yönelik yapılan TÜGVA Tanıtım programında ,Lise ve Ortaokullarda Öğrenci Kulüpleri olan; Medeniyet ve Değerler ile Medeniyet ve Düşünce Kulüplerinin kurulması ve tüm okullarımızda teskilatlanabilmesi için organize edilmesi konusunda toplantıya katılan okul müdürlerimizden tam destek geldi.

 

TÜGVA İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı; TÜGVA nın amaçlarını ve okullardan gelecek gönüllü öğretmenlerle istişare edip müfredata uygun bir çalışma şekli yapabileceklerini anlattı. Belli bir takvimde zaman zaman bir araya gelerek, TÜGVA nin milli eğitim işbirliği ile ortaokul ve liselerdeki çalışmaların nasıl işleyeceğini,okul kulüplerinin amaçlarının konuşulacağı bir toplantı olacağını iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.