MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Turizmi tanıtım, ve istişare toplantısı yapıldı

TURİZM 01.10.2020 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Turizmi tanıtım, ve istişare toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği toplantısı yapıldı.
  Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali İnci Sezer Becel başkanlığında KAP-HİB turizm tanıtım istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Kovid-19 döneminde yapılacak olan faaliyetler ve fuar çalışmaları değerlendirilirken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel burada yaptığı konuşmada, “ Korona virüz tedbirleri kapsamında alternatif tanıtımlarımızı el birliği ile yapmalıyız. Kovid-19 döneminde özellikle yerli turistleri bölgemize nasıl çekeriz ve kendi pazarımızı kaybetmemek anlamında çalışmalar yaparak el birliği ile Kapadokya bölgemizi yükseltmeliyiz” dedi.   Düzenlenen toplantıya Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali İnci Sezer Becel başkanlığında KAP-HİB turizm tanıtım istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Kovid-19 döneminde yapılacak olan faaliyetler ve fuar çalışmaları değerlendirilirken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel burada yaptığı konuşmada, “ Korona virüz tedbirleri kapsamında alternatif tanıtımlarımızı el birliği ile yapmalıyız. Kovid-19 döneminde özellikle yerli turistleri bölgemize nasıl çekeriz ve kendi pazarımızı kaybetmemek anlamında çalışmalar yaparak el birliği ile Kapadokya bölgemizi yükseltmeliyiz” dedi.

 

Düzenlenen toplantıya Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.