MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de U14 Türkiye Şampiyonası Grup Maçları Oynanacak

SPOR 21.03.2018 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de U14 Türkiye Şampiyonası Grup Maçları Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U14 Türkiye şampiyonası 1.kademe grup maçları 6 takımın katılımı ile Nevşehir’de oynanacak.
  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U14 Türkiye şampiyonası grup maçları 23-25 Mart tarihleri arasında Nevşehir’de oynanacak. Nevşehir’de oynanacak olan U14 maçlarına Ankara takımlarından Sincangücüspor, Genç Kartallar, Kayseri Atletikspor, Yozgat Bozokspor, Çorum Belediyespor ve Kırşehir Atak ve G.S. takımları katılacak.   Nevşehir’de 3’er takım şeklinde A ve B grubu şeklinde oynanacak olan müsabakalarda gruptan birinci çıkan takımlar arasında oynanacak olan final maçı sonrasında birinci olan takım bir üst tura çıkacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U14 Türkiye şampiyonası 1.kademe grup maçları 6 takımın katılımı ile Nevşehir’de oynanacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U14 Türkiye şampiyonası grup maçları 23-25 Mart tarihleri arasında Nevşehir’de oynanacak. Nevşehir’de oynanacak olan U14 maçlarına Ankara takımlarından Sincangücüspor, Genç Kartallar, Kayseri Atletikspor, Yozgat Bozokspor, Çorum Belediyespor ve Kırşehir Atak ve G.S. takımları katılacak.

 

Nevşehir’de 3’er takım şeklinde A ve B grubu şeklinde oynanacak olan müsabakalarda gruptan birinci çıkan takımlar arasında oynanacak olan final maçı sonrasında birinci olan takım bir üst tura çıkacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.